![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
1 Attachment(s)
limuzina .. te contrazic... sunt mai multe... azi in jurul orei 1 .. am vazut 2 negre ...:) unu cu numar IS XX TER si asta:)
Attachment 576964 |
Da asta e a unui arab, mai avea si un X5 argintiu, are compania Michael.com aia portocalie vizavi de Tesatura.O are de vreun an acum, e foarte fericit cu ea...cred si eu. Marfa rau masinutza n-am ce zice.
Vezi ca a aparut si un sandero fa si la ala poza:lol: |
Quote:
|
ala cu numarul TER ... era grandturismo .. din cate retin eu :) si limuzina vorbea de unul negru cu numere de germania
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu ce am vazut iti zic sigur ca era de iasi si avea TER....:) dar a fost rapid ... nu am avut timp sa ma uit si la masina si la numar:)
|
Si-o fi luat Maserati domnu' cu Viper...:shock::shock::rolleyes2!Mai are un CLS,un Lexus de teren si un G classe,nu ar lipsi un Maserati ( cu toate ca ar fi inutil avand in vedere ca are Viper si CLS, da-s banii omului :lol: )
|
Quote:
are si Maserati...e acel TER, si`l are chiar dinaintea viper`ului.... nu stiu daca s`a mai zis, nenea e sefu` di tutti` safi` de la Terra Imbobiliare:!: |
vezi .. ca n`am vazut rau ...:) dar ce model are nu stii ?
|
Quote:
|
Il cunosti personal si stii tu ca nu are? Ia...fugi weekendul asta pana la el si fa niste poze...ca tot ziceai ca vrei sa prinzi Viperul de aproape.
|
Quote:
P.S: Am prins Viperul de aproape am postat si poze (era in curte la om dar omul nu era acasa)! |
Limo vezi ca haladuieste pe strazile Iasului un "Cayeeeeneeee" de la "Geaaaambaaaalaaaaaa" .... pe Copou il vezi mereu!!! Poate prinzi tu niste poze, mie mi-a fost prea lene!
Spor! te crezi atot-puternic si ignori regulile? nu mai folosi bold sa pari interesant |
Quote:
Cum cum? :D :lol: :lol: geambala asta.. e tare :D :lol: vreau si eu o gogoasa cu geam :D limuzina,, stiu un ferrari la sibiu.. poate ajungi si pe acolo sa faci poze :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning