![]() |
Re: Intalniri...
ia zi, se invarte frumos ? :D :D
|
Quote:
daca gasesc cumva sa`i umflu roata il mai scot o data itzi dau sa probezi:) |
ok ok!!:)) am auzit ca la atv pana se poate face doar cu shnur sau ceva de genu.. ca nu poate fi scoasa roata :-??
|
Quote:
|
pompa nici pe departe:))) la mine grav e ca n-am nici cric nici cheie de roti merg cu doamne ajuta de fiecare data :))
|
ESPinoza ...te'am vazut cum te chinuiai cu roata aia... imi pare rau :sad: . Maine se anunta cineva ca ar veni in poligon pe la 13:00?! :twisted:
|
hai ca a ajuns tata acasa....am facut 3 ore de la iasi la bt din cauza gandirii de bou(ce plm imi trebe mie gume de iarna?..mai degraba ma duc la baron si beau ca porcu)
da pana in poligon ma risc...asa ca..daca se aduna lumea..eu is prezent de acu :) numa bine si aveti grija cu zapada.. :) |
Quote:
|
:) da da:)
|
Quote:
|
bine....atunci sambata ca sa vii si tu :D
|
Dupa o saptamana stresanta la facultate si cazul meu la scoala, poate ne vedem maine la 16:00 la poligon. Cine vine este rugat sa posteze !!!
|
Quote:
|
eu raman in iasi la weekend..:( cei de aici daca n-au ce face pot sa dea un semn si ne intalnim :D
|
eu raman in iasi la weekend..:( cei de aici daca n-au ce face pot sa dea un semn si ne intalnim :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning