Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Bancuri, glume, īntāmplări haioase (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/368-bancuri-glume-intamplari-haioase.html)

LaMishto 15-10-05 10:40

Sotia, nervoasa, ii deschide usa sotului, care traznea de la o posta a alcool: -Presupun, urla ea, ca ai un motiv foarte serios sa vii acasa la 6 dimineata! -Da, am, raspunde sotul, micul dejun
:lol: :lol:

PYT 15-10-05 11:59

noua culme a imbolnavirii: sa pui mana la pasarica si sa iei gripa aviara..

Adriana 15-10-05 15:47

Intr-o seara,toti fratii Alinutei radeau,doar Alinuta plangea
-De ce plangi,Alinuta?intreba tatal.
-Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon!spuse Alinuta printre suspine.
-Si tu de ce plangi?
-Nu am vazut faza. :wink:

LaMishto 15-10-05 16:06

O fetita observa la strand diferenta dintre ea si un baietel. Se duce īntr-un suflet la mama ei si īntreaba: - Mama! De ce nu am si eu asa ceva īntre picioare? - Rabdare, copilul meu, rabdare.

Mustang 15-10-05 16:55

2 pooli intra intr-un bar...scuipa pe toata lumea in stanga si in dreapta...
Comanda 2 beri, iar dupa o jumate de ora, intra in bar un vibrator, la care una din pooli :
- sase, uite-l pe RoboCop !

Mustang 15-10-05 17:00

Un terorist se urca intr-un avion de pasageri...
Dupa vreo 30 de minute avionul decoleaza, iar teroristul isi pune cagula pe cap, se duce la personal :
- Du avionu' in Teheran...e o deturnare
Personalul :
- Du-te domne' lasa-ne in pace...ne vedem de ruta...
Se enerveaza teroristu si incepe sa ameninte in stanga si in dreapta:
- Ba iti bag cututil in gat, deviaza avionul spre Teheran...
Pilotul...\"Domne...lasa-ma imi vad de ruta\".

Scoate teroristul Glockul din buzunar, il pune pilotului la tampla, la care pilotul :
- Da mai du-te in mortii ma-tii, nu vezi ca in dreapta mea e un domn care are o bomba in mana si ne-a rugat frumos sa mergem catre Afghanistan ??? Stai dreacu la coada !!!!

Edd 15-10-05 17:29

Mama cu fica la farmacie. Intra mama.
- Sarumana!
- Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?
- Alifie pentru piz*a aveti?
- Vai, va rog sa iesiti imediat...
Iese mama.
- Fai, nu ma inteleg cu aia, intra tu poate vorbesti mai bine.Intra fica.
- Sarumana!
- Buna ziua! Cu ce va putem ajuta?
- Alifie pentru... jos aveti?
- Sigur, unguent vaginal, bineinteles. Ce cantitate ati dori?
- Asa, cam pentru 2 piz*e

Un tigan conducea Mertzanu\\' si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, mancati-as?
- Pai, scot roata.
Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:
- Gata frate, eu iau casetofonul.

Un american, un francez si un tigan, faceau un concurs: care duce o galeata plina cu ciment pana la etajul 10 pe p*la.
Incepe americanul. Urca un etaj, urca doua, la etajul opt se aude un urlet. Americanul isi rupsese p*la.
Vine si francezul. Urca un etaj, urca doua, la etaul 9 se aude un urlet. Francezul isi rupsese p*la deasemenea.
Vine si tiganul. Urca un etaj, urca doua si cand mai avea cateva trepte pana sa ajunga sus, se aude un urlet mai tare decat celelalte doua. Urca juriul intr-o suflare sus si il intreaba pe tigan ce a patit de a urlat in halul ala.
Tiganul: Sa moara mama, s-a rupt toarta la galeata si mi-am dat cu p*la peste ochi

Cica un tigan se duce pentru prima data la spovedit.Il vede pe preot scotandu-si ceasu de la mana si-l pune pe masa.
Preotul:Cu ce ai pacatuit fiule?
Tiganu(punand mana pe ceas):Fur parinte.
p:Se zice \"am furat\"
t:(bagand ceasu in buzunar):Am furat parinte.
p:Ai incercat sa-i restitui obiectul propietarului?
t:Eu vi-l dau dumneavoastra parinte.
p:Nu mi-l da mie, da-l propietarului.
t:Nu a vrut sa-l primeasca.
p:Atunci pastreaza-l tu

Tiganca intarzie. La sosirea ei, tiganul, nervos, o intreaba:
- Unde-ai fost , fa?
- La servici.
- Fa , te rup, pana la ora asta la servici?
- Taci omule, c-am luat salariul si am fost la piata, la cumparaturi.
-Si ce ai cumparat, fa ?
- Ete asta am cumparat, zice tiganca si ii arata o lingura de lemn.
- Auzi fa , fira-i a dracu' , noi n-avem bani de-o tuica si tu cumperi mobila....

Se canalizeaza un cartier de tigani.
Bulibasa din acest cartier vorbeste cu alt bulibasa, din alt cartier, necanalizat:
- Cum e acuma, mancat'as ?
- Aaa, e mult mai bine ! Avem apa calda, baie, veceu .. , piranda mea a luat chiar si perie de veceu !!
- Ehe, cred ca e bine !!!!
- Mda, merge, dar tot mai bine era cu ziarul !

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mosul tigan, citind ziarul, exclama catre baba:-Fa,aci scrie ca o bomba atomica costa doua milioane de dolari.-Doamne, fa sa cada una la noi in gradina.

Vine un tigan de la scoala,si ii spune lu' tac'su entuziasmat:
-Tatai, tatai, ne-a intrebat astazi doamna invatatoare cat face 1+1, s-am fost singuru' din clasa care a spus ca face 2, de ce tatai, ca's tigan, tatai...???
-Nuuu, dragu' tatii, ca esti baiet dastept!
Vine si a doua zi..la fel:
-Tatai, tatai, ne-a intrebat astazi doamna invatatoare cat face 2+3, s-am fost singuru' din clasa care a zis ca face 5, de ce tatai, ca sunt tigan, tatai?..??..
-Nuuuu dragu' tatii, ca esti baiet destept....
A treia zi:
-Tatai,tatai, a intrat astazi in clasa doamna asistenta si ne-a verificat paru' de pe burtica.....s-am fost singuru' din clasa cu par pe burtica, ca's tigan tatai..??..??
-Nuuuuu dragu' tatii.......c'ai 21 de ani......!!

Tiganca cumpara pentru prima oara sapun in casa si il pune pe cel mai mic puradel sa se spele.Puradelul incepe:
-Mama,sa ma mai spal, ca uite, deja s-a dus destul jeg de pe mine?
-Mai spala-te ca esti jegos.
-Mama, sa ma mai spal ca apa s-a facut si mai neagra?
-Taci si continua sa te speli ca esti jegos.
-Mama, sa ma mai spal, ca deja mi se vede tricoul ala rosu?

Un roman,un francez si un tigan au fost obligati sa stea trei saptamani intr-o cocina de porci.
Prima data intra romanul si nu statu o saptamana si iesi afara cu balsam de balega ,a doua zi intra francezul, nu trecura decat 5 zile si iesi si francezu lesinat , in final veni randul tiganului care nu statu o zi ca iesi porcu zicand:
- Phuuu,ce pute tiganu asta !!

Mustang 15-10-05 17:35

bai tata...da' ai scris ceva bancuri nu gluma :lol:

Edd 15-10-05 18:06

copy paste :oops: :oops: :oops:

Mustang 15-10-05 18:20

ma refer la faptul ca sunt multe intr-un post :D

Adriana 15-10-05 19:32

Un individ vine dimineata pe la 5 acasa.Intra tiptil in camera unde dormea sotia si da sa-si scoata pantalonii.
-Betivule,iar vii la ora asta acasa?
-Nu draga,zice omul tragandu-si pantalonii la loc,acuma plec.

Un englez sosit in Romania il zareste pe badea Gheorghe cosindu-si iarba si vrea sa intre in vorba cu el:
-Baddde cousesti?intreba englezul intr-o romana cam stricata.
Badea Gheorghe se uita la el si isi vede in continuare de treba lui.
Englezul mai face o incercare:
-Baddde cousesti?
Badea Gheorghe iar nu-l baga in seama.
Disperat englezul intreaba iar:
-BADDDE COUSESTI???
Badea Gheorghe se uita sitirit la englez si ii raspunde:
-You have an obsesion,pal!

Psycho 17-10-05 21:30

ala cu tziganu ... cu pewla e bestial :)

Psycho 29-10-05 16:28

Intamplare Din Obor Saptamana trecuta

stateam cu andrei aka xray aka sad`u aka wrc`u .. in obor sa maritam nishte mashini .. si la un momentdat ... andrei sa uita la unu care se invartea p langa mashina lui ... si ce face omu .. vine in obor sa cumpere mashina .. dar nu da telefon ... sa ii zica lu andrei sa vina la mashina .. shtitzi ce face >????? DA BIPPPP cat de idiot sa fii ... ?!??!? ii zice lu` andrei .. : pai daca vre sa o vinzi vii la BIP .. cat de idiot sa fii ???

mike20 29-10-05 17:10

1 Attachment(s)
don`t try this at home
faza tare..e marfa...atata timp cat nu ti se intampla :lol:

Edd 29-10-05 22:00

frate io ash fi batut cainele ala .. pana murea.. si nu glumesc ... nu mi s-a parut comik neam .. fara sup... mi s-a facut pielea de gaina.... va zic omoram cainele ala incet incet...

All times are GMT +2. The time now is 09:21.

- Copyright 2026 4Tuning