![]() |
Re: Daciile vechi de raliu... niste poze...
7 Attachment(s)
cateva poze pe care nu leam vazut pe acest forum si se vede mai bine si una din masinile cu care a concurat Grigoras
|
7 Attachment(s)
Inca o mana de poze ...
|
dacia cu 2cj si nr de concurs 89 a fost a unui vecin de-al meu.
|
9 Attachment(s)
Inca o mana de poze ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoae pozele, pacat ca acum toti achizitioneaza "ursuleti" care au mai avut 20 de proprietari si cand vad o dacie incep a rade...
Uitam istoria....:sad: |
Din toate pozele de aici , de pe pagina asta mi se pare ca doar una a fost de raliu , cea a lui Muresan :P Toate celelalte sunt din fostul Campionat Republican de Viteza pe Circuit si Viteza in Coasta din anii 70-80 .
Ca idee : 1. Dacia sport #31 : Pauliuc - etapa de la Oradea '88 ; 2. Dacia Sport #26 : Parvulescu - etapa de la Oradea '88 ; 3. Dacia Sport #1 : Grigoras - etapa de la Oradea '88 ; 4. Dacia 1300 #89 : Muresan C.N.R ??? ; 5. Dacia Sport #1 :Grigoras - etapa Oradea '88 ; 6. Start in etapa de la Oradea '88 - BMW-ul #29 mi se pare ca era al lui Borbely; 7. Dacia 1300 # 108 - Werner Hirschvogel - etapa Resita '87 parca.... Totodata monoposturile din poze sunt masinile de Formula Easter ( formula est europeana ) care formau grupa N in Campionatul national de viteza pe Circuit si Viteza in Coasta si erau construite manual in intregime , de la zero , de catre pilotii lor cu ajutor , bineinteles , de la mecanicii si colegii lor de echipa . Ca motorizare mergeau , in general , pe motoare de Dacia 1300 si Lada 1300-1500 . |
16 Attachment(s)
Cateva poze pe care nu le-am vazut aici... sper sa nu-mi fi scapat mie.
|
Adevarate bijuterii.....si sunt frumoase rau
|
Quote:
|
Superbe !!! Mai ai ?
|
17 Attachment(s)
Mai sunt cateva pe care am uitat sa le pun aseara...
|
Penultima poza, Dacia din mijloc, 1BR7686, senzationala poza, are emblema de BMW:lol: era la moda
Foarte frumoase pozele:D |
15 Attachment(s)
Am si eu niste poze cu Dacii vechi de raliu, un prototip de Dacie Sport si cu niste Dacii mai noi... adica: Dacii Nova, care in ani '90si... alergau in Cupa Nova!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning