![]() |
2 Attachment(s)
Lasa-l ma ca viseaza si el...
Da ia luati de-aici M-Power :wink: |
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllll
beyyyyyyyyyyy masina aya e a lu un coleg de la mine din scoala , il vad si in fiecare zi cu ea :PPPPPP BELEA! :wink: PS: stiu ca e un mesaj de *** dar .... nu mam putut abtine :( |
6 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fxn .. lol man ... nu e de kka dar ... :) daca nu te potzi abtine :D...hai sa pun si io o poza ..doua....trei :)
|
6 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
..
|
frumoasa s.nova asta....
Quote:
|
Yeah, intr-adevar, Z d'ala am vazut si prin Craiova, sunt vreo 7 sau 8 bucati :lol:
Those Dacia's are lame... DSN aia, sau DN, ce dracu' e, arata binisor. In rest, numai bine :) |
pareri despre super-nova mai multe....sa stiu dak e de bun gust ce as vrea sa-mi fac si eu...
|
:D
Acum 1 an avea un prieten o niva GTi argintie care era super super frumos facuta din pacata a dato pe un URS criminal !
|
Mie imi place ca romanii incep sa viseze, s-o ia pe aratura...
Vb despre cei care pun poze cu mashini intr-adevar frumoase si tari dar care nu-si au locul pe acest topic. Punetzi fratzilor mashini de pe meleagurile mioritice !!!!! |
Adica cu oaia la stanga!!!!
|
:D
Punetzi mah lu HONDARU o honda poate se linisteste si nu mai ia foc asa repede!
|
Bah cam are dreptate cu oFF topicurile !!!!
|
Pai hai sa punem totzi ce masini gasim pe net, care mai de care mai smechere !!!! Mi se pare mie sau se cheama topicul masini din Romania ?
Si statzi usor ca nu o zic in nume de rau. |
Masini TARI de pe la noi
3 Attachment(s)
Salut! Are dreptate... punetzi poze cu masini de la NOI din RO!!!
Am pus si eu ce-am gasit!.. :D Sper sa va placa!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning