![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
super tare masina:D e prea baza
|
mf rau :P oglinzile scapa de ele :sadblinky
|
misto loganul...nu`mi place partea din fata...aia unde trebuia sa fie sigla logan(intre far stanga si far dreapta)...:)...restu e ok..si jantele ...:D
|
asta e frumos .....interiorul are legatura cu exteriorul ...se vede ca ,cat de cat sa urmarit ideea exteriorului....
|
8 Attachment(s)
dupa 30 de ore de lucru continu pe logan am ajuns si eu acasa. in orele astea am obtinut o consola centrala cu un design deosebit.am inceput si lucru la fetele de la usile din spate.
|
Frumos , frumos , frumos si iara frumos, am inceput si eu lucru la consola de pe oltean .. este aproape gata nu e asa complex , dar totusi e ceva pe spatiu care il am alocat acolo.. , mai am putin si il duc la tapitat , dar sper sa imi poata baga niste burete subtire sa aiba un aspect mai moale :D
Bafta multa si iti arat pozele pe mess .momentan ..:D |
Arata foarte bine...incet,incet se apropie sfarsitul...;););)
Dar mai ai si tu putina grija de sanatate,,30 de ore de lucru continu'',nu oricine poate s-a reziste atat in praful ala...;) Vad ca tregeti tare cu munca...vreti s-a terminati pana la 4TuningDays ???:D;););) |
8 Attachment(s)
cateva poze noi cu interiorul!! m-am jucat un pic cu doua nuante de spritchit.Cam asa as vrea sa fie combinatia de culori doar cu alte culori.portiunea mai deschisa va fii vopsita in culoarea masinii si cea mai inchisa tapitata cu piele gri inchis. ceva de genul deflectoarelor
|
Cu siguranta o sa iasa ceva superb si unicat! :) Multa bafta si spor la munca! :)
|
super tare imi place bafta in continuare
|
deci o sa fie cel mai tare proiect din tara si o sa ne faca mandrii de marca Dacia. dar nu vreau sa fiu rautacios vreau sa intreb si eu ceva, pedala a 3 a o sa mai mearga apasata ca vad ca este acoperita?
|
no coment :d maine cred ca o sa vad live :D
|
Progresezi nu gluma, Roby sper sa ajung si eu anul asta la 4T day si sa vad masina live ca mai facut curios tare. Succes in continuare
|
nush ce sa mai zic,ca au zis altii deja. eu mai adaug un singur lucru: esti nebun (in sensul bun al cuvantului). un proiect demn de laudat.
bv roby,felicitari si abia astept expozitia sa vad masina live si sa iau si un loc sa vad cum e,poate cine stie. ;) @andrei_hrz: ba se poate apasa si acceleratia, doar ca e doar vizibi mascata pedata,intre bord si ea sigur este loc sa poti baga picioru acolo;o sa fie un pic incomod,dar fara sacrificiu nu poti face ceva frumos. |
tocmai iauy matrita de pe tot interiorul! matritele sunt destul de complicate dar merita .maine revin cu poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning