Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Donatii piese E36 [doar cereri] (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/346160-donatii-piese-e36-cereri.html)

BaiatBun 12-03-13 15:52

Re: Donatii piese E36 [doar cereri]

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 5397104)
voi sar putea sa aveti acel senzor pe broasca usii,din ce stiu acel senzor este pus pe stalpul masinii doar la coupe dupa 95

nu,e exact pe stalpul usii butonasul,cum a pus colegul poza ,mai sus ,doar ca nu se vede bine

BaiatBun 12-03-13 16:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5326702)
ma ajuta cineva cu plasticul care vine peste pragul interior si mocheta ,partea soferului sedan ,si incuietoarea care vine prinsa pe stalpul masinii care are un buton mic legat cu luminile interioare?Pe partea tanga.Va multumesc.am atasat poze,in poza plasticul e lipsa.

Nimeni ,nimik?

BaiatBun 12-03-13 16:02

Am incercuit cu galben butonasul

SL 63 AK 12-03-13 20:29

Quote:

Originally Posted by SL 63 AK (Post 5389975)
are cineva o aeroterma de clima manuala?imi trebuie motorasul,al meu a ramas blocat

nu are nimeni??nu a pus nimeni clima digitala si are pe aks aeroterma de pe cea manuala??

Vibrate 13-03-13 12:02

Quote:

Originally Posted by Vibrate (Post 5395968)
Stiu care e situatia. Am patit de vreo 2 ori. Ideea este sa nu scapi firul care vine la senzor pt ca aia e ultima sansa de a nu pierde prinderea in stalp.

Am schimbat senzorii intre ei ( cel de pe stanga cu cel de pe dreapta ) si totul merge perfect. Vor mai tine inca 20 de ani:D.

BaiatBun 13-03-13 12:27

Quote:

Originally Posted by Vibrate (Post 5398315)
Am schimbat senzorii intre ei ( cel de pe stanga cu cel de pe dreapta ) si totul merge perfect. Vor mai tine inca 20 de ani:D.

Pai si daca ai pus senzorul uzat la cealalta usa iti merge ?nu inteleg.

Vibrate 13-03-13 12:29

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5398352)
Pai si daca ai pus senzorul uzat la cealalta usa iti merge ?nu inteleg.

Ideea care e? Cand muti senzorul de la usa stanga la usa dreapta, acesta va trebui sa fie rotit la 180 de grade. Asadar partea uzata va fi pozitionata in jos si nu in sus. Pe partea de sus a senzorului apasa mecanismul de inchidere din portiera.

BaiatBun 13-03-13 12:35

Quote:

Originally Posted by Vibrate (Post 5398355)
Ideea care e? Cand muti senzorul de la usa stanga la usa dreapta, acesta va trebui sa fie rotit la 180 de grade. Asadar partea uzata va fi pozitionata in jos si nu in sus. Pe partea de sus a senzorului apasa mecanismul de inchidere din portiera.

Tu ai mutat tot ansamblu de pe un stalp pe altul,sau doar butonasele din ansamblu?

Vibrate 13-03-13 12:36

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5398360)
Tu ai mutat tot ansamblu de pe un stalp pe altul,sau doar butonasele din ansamblu?

Tot ansamblul. Nu ai cum sa muti doar butoanele. E mai putin de munca. Ti-am explicat pe PM.

BaiatBun 13-03-13 12:47

Quote:

Originally Posted by Vibrate (Post 5398362)
Tot ansamblul. Nu ai cum sa muti doar butoanele. E mai putin de munca. Ti-am explicat pe PM.

Da,am vazut,mersi,maine incerc si eu ca oricum mai am si altceva de lucru la masina.

stefan1927 14-03-13 09:27

salut! are cineva 2 dorsere pentru angel eyes? multumesc!

Vibrate 14-03-13 11:37

Are cineva doua amortizoare ( sau cum s-o chema ) de portbagaj? Imi cade portbagajul in cap:D.

O grila fara nari pe culoarea Mauritius Blue pentru sedan? Pentru grila sunt dispus sa platesc.

kinezool 14-03-13 17:38

O chiuloasa de M42? (1.8IS) chiar si pe bani... (marunti :-P )

BaiatBun 14-03-13 19:51

Quote:

Originally Posted by Vibrate (Post 5398362)

Mda,o ora de lucru si nu am rezolvat nimic,am inversat ansamblurile de pe o parte pe alta si acum nu imi mai merge pe partea cealalta.Daca tin butonasul apasat cu degetul se sting luminile in interior,se pare ca butonul acela e prea uzat.Deci ramane valabil pt cine ma poate ajuta cu piesa respectiva.Mersi.

Vibrate 14-03-13 21:40

Quote:

Originally Posted by BaiatBun (Post 5400242)
Mda,o ora de lucru si nu am rezolvat nimic,am inversat ansamblurile de pe o parte pe alta si acum nu imi mai merge pe partea cealalta.Daca tin butonasul apasat cu degetul se sting luminile in interior,se pare ca butonul acela e prea uzat.Deci ramane valabil pt cine ma poate ajuta cu piesa respectiva.Mersi.

Imi pare rau. Ori au mai fost schimbate desi nu cred, ori e prea uzat butonul acela ori nu ai reglat tu bine ansamblul pe caroserie. Incearca sa pui perfect pe fostele urme de pe caroserie sau da-le o idee mai inspre exterior.

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning