![]() |
Re: dacia mea. b.......
am sa revin in cel mai scurt timp cu poze cu ceasurile. pun folie omologata 3m
|
sal
vreau si eu sa intorc niste jante id mes ag_19_vel
|
o poza din ceasurile de bord. restul la sfarsit. sper sa va placa si sa iasa ceva frumos.
|
1 Attachment(s)
ai uitat poza.
|
1 Attachment(s)
dem-ule nu aia e poza.
|
1 Attachment(s)
boss mie mi-ai zis ca nu poti sa imi faci ceasurile cu lumina din spate. dar ori cum cu urmatoarea ocazie mi le faci si mie lafel. sunt frumoase si asa dar mai misto ale tale. bafta in continuare.
|
prea mijto sa mor....;)
|
1 Attachment(s)
am revenit cu inca o poza. maine o sa fac rost de niste ace de logan sau de sn si o va vad daca merge facut ce am incercat in poza asta sa fac
|
passat style! :D
|
2 Attachment(s)
am revenit cu o poza modificata. cu urmatoarea ocazie dupa ce termin ceasurile vreau sa imi iau o bara ca asta.
|
Pune-i prima data jante....nu conteaza dc e model nou sau nu...de Al sa fie si min de 14. NU fa aceeasi greseala ca altii de pe forum care au pus spoilere cat casa, dar ei au jante pe 13 de dacie (rezultat: s-au ales cu o barca). Arata bine si cu spoileru original.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
fratilor nu va mai certati. eu va cer parerea la ceasuri ca am facut rost si de ace. si eu zic ca se vede super misto.
|
decupeaza din acul rosu...se vede peste turometru si nu da bine
|
super tari ceasurile dar asa cum a spus si cmdbass,decupeaza acele ca se vad peste turometru.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning