![]() |
Re: Masina mea
Se aude misto...ai lucrat la "sound" ;)
|
Quote:
|
Da-mi un Buzz pe mess Radu... Sau te gasesc diseara pe undeva?
|
mi-am montat in sfarsit si eu xenon POPNOW : http://www.popnow.cn/product_detail.php?id=1 --- 55w si 6000k ! sunt extrem de multumit ! o sa fac si niste poze
|
5 Attachment(s)
si pozele promise... in realitate e altfel/adica mult mai bine dar aparatu na asa le-a scos ! nu ma pricep eu sa setez prea bine :)
|
Quote:
Azi i-am vaz si masina lu` Bogyciu in spate la Pelican.Si pe a lu` webcathos mai sus pe podgoriilor(defapt mai tot timpu vad masinile astea 2 pe a lu` webcathos cand cobor in oras si pe a lu` Bogyciu cand merg la scoala). ps:Ce e cu linistea asta de pe forum:cry:nu mai aveti chef de vorba |
4 Attachment(s)
am si eu nevoie de o parerea ..... cum sa fie? :)
|
tot plafonul + capota, folie de carbon data ulterior cu lac sa-si pastreze culoarea sau negru mat. Parerea mea:-)
|
Parerea mea......mai bine nu o spun......desi cunoscutii mei stiu ce parerea am eu de oamenii cu masini cu motoare de feon si care le "tuneaza" fie exterior...fie interior........parerea mea...why bother?
|
imi aduc aminte...pe timpul lu' ceasca ca din cei putini care aveau o daciuta incepeau sa le vopseasca capacele de la roti sa le vopseasca dungi si stelute pe ele sau puneau in spatele masinii legate de bara din spate niste benzi pe care prindeau cu surub , unu , doua sau chiar trei "ochi de pisica"...
a mi am mai adus aminte de volanul cu husa de piele si fanioanele prinse pe parbris la interior... ce-mi mai placea cum aratau:-) ...alte vremuri! in ziua de azi de numeste style ing:lol:sau tuning |
Quote:
|
|
|
Salutare sunt nou pe aici Cristi ma numesc mi se spune Vely... si dupa cate vad toata lumea si-a etalat masinile pe aici , eu detin un Opel Omega B 2,5 TD 1996 ili stie toata lumea dupa cat fum negru iese din spate :d
|
nu-i de bine daca iese fum din spate :) bine ai venit printre noi :)
ps:incearca tratament cu metabond la fiecare schimbare de ulei.. si la fiecare plin(pus in rezervor la 40l pui nush cati ml) scrie pe produs... ai sa vezi diferenta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning