![]() |
Re: Masina Mea ..!
tu vrei sa pui motor VR6 pe o masina cu transmie de diesel... :) :) :) impresionant. de unde le scoateti mai.
Mai duceti-va pe la scoala. Evacuarea nu o sa urle la diesel niciodata... Filtre nici atata sa iti dea o gramada de cai am avut eu iti aeriseste motorul mai bine si se aude frumos. |
TIR-ule ... pune si u poze cu Passatu asa cum arata acu ca nu toti il stiu :D
|
Quote:
|
:)
1.stai lin` TIR k nu ma duc cal sul la vanatoare... daca era sa`mi pun alt motor pe masina.. ma interesam si eu inainte ce anume implica lucrul asta :) mai ales lk eu am diesel :) 2. evacuare & Filtre .... cai multzi nu vreau .. pt k nu am mashina de FNF ... vreau sa se aude frumos , nu sa " urle " :) si sa fie motorul mai aerisit..mai relax :) doar e Family Car :) |
Quote:
|
Tarfy schimbatul unui motor implica multe... asculta la baiatu ca e la Facultate la asa ceva:)
|
Quote:
|
ba eu il stiu :)))))
|
DA mi-am luat o masina noua de tuns iarba... in 4 pistoane... suspensie sport... da nu mi-a crescut gazonul... va fac poze cu ea:))
|
Quote:
|
si eu mi`am luat mashina personala ... passatu l`am lasat la ai mei ..... nu mai aveau pe stoc aia de la Nurvil Touareg`uri .. asa k mi`am luat celalat gip de la ei .. VW Tractor ... motor de M6 in 2 timpi si 4 miscari .. geamuri electrice pe sistem sfoara ,packetul sport... care include jentzi cromate pe 20"(fata) si 22.3" pe spate + bodykit de la AMG .. interior full electric la manivela , full piele de talba de gaina si urmeaza akum un traseu complet de evacuare a fumului de tigare ... sunt in dubii .. intre Borla si Remus ... si ash mai vrea un dvd`u cu nishte subwoofere... vreo 5-6 .. da inka nu am gasit chinga puternica sa le ancorez pe langa GIP si nici priza de 220 k sa alimentez dvd playeru ... maine ma duc sa o ridic de la nurvil .. si dupa ce o spal de gainatz si ii dau cu polish ... o sa fac nishte poze :)
|
pai acum ce sa zic cine stie joaca da... :) cine nu ce rost are...
Duminca il bag in shedintza cu GTI-ul :) ESIT CHIAR AMUZANT SA MOR DE NU :))) MA GANDEAM SI EU LA ASA DESC DA SUNT PREA RACIT SA MAI MA GANDESC :) |
Caddy sa-l stapanesti sanatos si ai grija de masina ca e cam unicata.
TIR .. vorbim pe mess si in functie de cand poti tu facem pozele ;) |
plictiseala de moment.. ce reaq ... numai invatzat.. mi`a iesit Bac`u asta si pe nas si pe urechi .. peste tot =))
|
Quote:
BAFTA multa. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning