![]() |
amble arata foarte real!!! felicitari, dc le-ai da la cineva nu cred ca ar zice ca sunt \"preparate\"!! :tenisclap
|
Re:
Quote:
|
hori :shock: :shock: :shock: parca is reale .. cum draq ? :lol: eshti tare
|
Re:
Quote:
nush frate .....ca la astea kiar nu m`am kinuit.....am fost avantajat shi k aveam de mult materialele shi culorile is ushor de reprodus |
@hori_cutz_tuning nu am nimic de adaugat... sunt reusite 8)
|
2 Attachment(s)
lucrarea cu numarul 2. :) eu spun ca a iesit mai bine decat cealalta. tot nu am nimerit culoarea. :(
comentarii sugestii nenorociri. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cat despre tutorial ca acolo am facut, sau cel putin am incercat.... mai vad eu in seara asta :) |
Re:
nice job hori....i like that bmw :D :D....de unde ai luat stickerul ala cu alpine....ca arata klumea.
|
1 Attachment(s)
ia d`aci Stu :D
P.S : daca vretzi stickere pt vt intratzi pe www.memo.ro datzi la imagini shi la cautare scrietzi numele firmei + logo shi il luatzi pe ala care e pe fond alb...apoi in photoshop cu magic wand selectatzi albu tot...datzi ctrl-shift-i shi copy paste :D easy huh ? |
Re:
Quote:
Statzi sa vedetzi proiecte de acu incolo :lol: |
2 Attachment(s)
uite un oldsmobile.... sper sa va placa....comentariile si sufestiile sunt bine venite
|
2 Attachment(s)
am incercat cu bmw asta ceva kt mai realist ...sper sa va placa nu are modificat cine stie ce...
|
acu treci mai departe.
baga spoilereala, viniluri, neoane,eleroane....... |
1 Attachment(s)
nu gasesc bara p spate ..... si nu imi iese ce vreau io cu bara kre am incercat:(( poate aveti si voi o bara de spate care m ar putea ajuta .... plsssss
as fi recunoscator......... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning