![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
8 Attachment(s)
Astazi am mai facut cate ceva pe la pisica mea "abandonata" :D
Am montat noile geamuri spate cu incalzire si chedere negre (vopsite se prezinta foarte bine ) si mocheta |
Quote:
arata bomba :D |
Eu un an aproape :lol:
|
4 Attachment(s)
Am mai avansat putin , pisii are toate 4 geamurile electrice functionale :twisted:Mai am dupa ce ii cumpar scaune sa-i leg obc cu 18 si incalzirea +++ ce ii mai fac rost pana atunci :D
|
vrei sa spui ca ai facut geamurile de spate de la coupe sa se deschida electric? cum? sau e36 avea aceasta optiune? bafta in continuare
|
Are de fabrica , se deschid ca la e46 .
|
am vazut cum e la e46 dar are si e36 asemenea motorase sau ai luat de pe e46 si le-ai pus pe e36 ? ai putea sa pui poze cum le-ai prins acolo in spate?
|
Scaunele vor fi tot ca mocheta?
|
2 Attachment(s)
Geamurile spate vin la fix , caroseria este prevazuta din fabrica cu gaurile necesare de prindere :-) Iar scaunele momentan le montez pe cele vechi , urmand sa-i cumpar de M3 crem :D
|
Merita si o clima digitala
Insemna putin, comparativ cu cat ai investit Oricum felicitari! |
O am acasa , dar nu am chef sa mai stric toata plansa bord , cu prinderile ei din fabrica pentru 3 butoane, Personal prefer pe ce-a manuala pare mai retro :-)
|
8 Attachment(s)
Cateva detalii si astazi .. :-) Stopurile asteapta un electrician, pana atunci oem :))
|
8 Attachment(s)
S-a facut lumina :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |