![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
brabusul e smecher tare...il gasiti pe la ursuletzi pe la un depozit pe acolo :D
|
Quote:
Si al cui o fi Fordul ala Focus cu kit de caroserie pe el ....urat mai poate fi spoilerul sapte...mai bine il lasa pe cel stock:evil: |
ce vrei ma aline ...daca la om ii place...asta e :P
|
e cam najpa..da la focus e km greu sa gasesti cva frumos... adik eu n`am vaz prea multe kituri pt focus...
|
A lu Cristi o sa fie unu frumos zic io ..nu l-am vazut inca dar ...am incredere in ALin :)
|
am auzit si eu d treaba asta.. oricum am incredere in gusturile lui Khrysti..nu`mi fac probl.. si cu ajutoru lui Alin..va iesi super masina :D d abia astept..si ink un proiect kre d abia astept e lantra lui dan..:D
|
Quote:
|
Quote:
|
stie careva cand vine alin acasa?? ??
|
Quote:
|
sunt multe kituri pt focus bani sa fie- italieni astai pt fiaturi/clio/focus/206 au cele mai multe kituri uff cand leam vazut cataloagele pt masina mea avea daor vro 3 buze amarate :(
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
da man...da am fakt de la distanta si cu zoom..nu m-am apropiat:D se pare k ar fi trebuit..face poze de calitate aparatu:PAttachment 317262
|
Data viitoare cand vii ...sa mi-l dai mie...ca o sa fac io ..io am un 2 mega pixeli...si nu prea ma descurc....deci te astept si data viitoare
P.S. da un private mess cu ID-u tau |
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning