Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Test Drive Unlimited (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/31114-test-drive-unlimited.html)

oliver 12-05-08 09:07

Re: Test Drive Unlimited

cat ai dat pe el original ?

ma baieti cam ce config. trebe la pc ca sa meraga cu grafica la very high ?

69WRX 12-05-08 20:09

mie imi face figuri rau jocu...nu prea ma descurc cu harta...dupa ce am iesit dintr-o casa cum ma intorc ca nu o mai gasesc si tre sa ies din joc sa intru iar...nici magazine nu gasesc...vroiam sa cumpar zx12-le...dar nu gasesc niciun dealer kawasaki

dolb 12-05-08 20:43

pai trebuie sa "termini" jocul ca sa gasesti reprezentante !

DannyKid 13-05-08 02:22

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1528710)
cat ai dat pe el original ?

ma baieti cam ce config. trebe la pc ca sa meraga cu grafica la very high ?

1.ee si cu tine...oricum la`m luat la un super pret.....
sub 90lei:D
mult sub :D
nu spun cat:d
2. eu am AMD Athlon Le-1600 de 2.2 , 1 Gb ram , nVIdia Gforce 7300GT 512ram si mere la 1024*768....mere atza !!!! fara pic de blocaj !
3. crek iti tre ceva..super tare...pe 2gb ram...512 placa video....ceva tare tare...un procesor klumea si aia e cam tot :twisted:

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1530008)
mie imi face figuri rau jocu...nu prea ma descurc cu harta...dupa ce am iesit dintr-o casa cum ma intorc ca nu o mai gasesc si tre sa ies din joc sa intru iar...nici magazine nu gasesc...vroiam sa cumpar zx12-le...dar nu gasesc niciun dealer kawasaki

man ! cand incepi jocu...fa`ti timp o ora jumate-2 si descopera toate show`room`urile de masini !!!!! si atunci o sa poti sa iei si motoarele !!!
eu asa am facut...:)
si faz cu iesitu din joc...dai M ..si apare harta..si strazile cu albastru inchis..sunt cele care le`ai parcurs deja..dai click unde vrei sa ajungi..daca e parcurs normal..si te da imediat acolo..nu mai stai sa mergi kilometri intregi !

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1530083)
pai trebuie sa "termini" jocul ca sa gasesti reprezentante !

nu tre sa`l termini....tre doar sa te duci la fiecare....pt ca dk il termini..nu cred ca o sa fie alte reprezentante in plus:|..asa cred
singuru lucru care`l descoperi...dupa ce faci cursa in juru la canionu ala..sau vulcan sau ce e..ca am un lapsus:))....iti da ala de vopsit masini cum vrei...:)

dolb 13-05-08 08:54

Paint car Deluxe iti da

Oricum jocul nu poate fi terminat! in offline ajungi la un 64 % si atat, ca sa il termini intri pe net si il joci :(

ERY 13-05-08 10:22

Ce trebuie sa fac sa fie deschisa si reprezentanta Lexus? Am gasito dar e ..."closed" :) adica nu pot intra in ea ?

2fast4you 13-05-08 11:20

Iti trebuie megapack-ul

ERY 13-05-08 11:36

De cate ori l-am instalat s-a blocat jocul...

2fast4you 13-05-08 12:11

Poate nu era bun mega-ack-ul pe care l-ai instalat. Incearca sa faci rost de altul si pune-l pe ala si vezi atunci ce se intampla.

oliver 13-05-08 16:04

eu joc cu o salvare de pe net in care e terminat jocu (www.dlh.net):) si am de toate ;))

dolb 13-05-08 16:31

e terminat 100%?

El_Nino 13-05-08 17:06

Am si eu o problema....am instalat mega pack-ul,gasesc masinile noi in showroom-uri dar nu sunt disponibile ,nu le pot cumpara...
Daca stie cineva plz help... da-tzi un pm

P.S si jocul si mega pack-ul sunt descarcate de pe net...deci nu sunt originale

dolb 13-05-08 17:55

da' jocu l-ai jucat si tu? l-ai terminat?

Brian 13-05-08 21:17

Quote:

Originally Posted by El_Nino (Post 1531758)
Am si eu o problema....am instalat mega pack-ul,gasesc masinile noi in showroom-uri dar nu sunt disponibile ,nu le pot cumpara...
Daca stie cineva plz help... da-tzi un pm

P.S si jocul si mega pack-ul sunt descarcate de pe net...deci nu sunt originale

trebuie sa CUMPERI serial pentru megapack! este 15 euro parca ..

Cabbano 13-05-08 21:29

am si eu o dilema.. am ajuns la CHAMPION ..... si zice ca acum am acces la Speed Track...
puteti sa-mi aratati si mie unde circuitul asta?cu o poza....sau macar niste indicatii.
ms

All times are GMT +2. The time now is 09:38.

- Copyright 2026 4Tuning