![]() |
Re: E30 - B.30.BEU
felicitari pt masina
poti sa-mi spui cat a fost filtrul si pana la ce putere `duce`? merci LE; despre filtrul de aer ziceam.. |
merci frumos
|
Quote:
|
:):):) felicitari bai pt masina ;) kiar de abia astept seara in care o sa ne scoti afara sa o vedem
|
Salut.A iesit intr-adevar ceva din masina asta.Acuma chiar are acel ceva ce-i lipsea!S-o stapanesti sanatos si fara incidente ca e prea beton.Proiectu il stiu de cand era la MC Mate masina si pe vremea aia rupea stilu la greu!Acum cu 2.5 de 24Valve o sa rupa mai tare!Daca nu te superi am o intrebare si sper sa ma poti ajuta.........auzisem pe celalalt thread a lui MC Mate cand si-a pus motor 2.5 VANOS, ca la rar nu-ti da voie daca nu ai VANOS ca nu ese euro 2!Vad ca tu n-ai si totusi motoru e pus pe masina!Pana la urma se poate frate pune un 2.5 24V non-vanos sau nu daca te duci la rar la omologare?Astept un raspuns.merci!inca odata felicitari pt proiect!
|
mai pot posta si alti useri (adica eu) poze cu masina????...ca merg destul de des la teo la garaj
|
2.5 24 fara vanos ideal pentru "fas fas":D
|
10 Attachment(s)
Quote:
In mare se poate dar cel mai bine ar fi sa te duci inainte la ei la rar sa vada cineva masina si sa mearga tot foarte bine(frane......)! Inainte de prima plimbare!! |
CE POT SPUNE FRUMOS SPECIMEN ACEST URS.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
jantele dau bine de tot pe ea . presupun ca sunt DZ-uri . .. nu ? cat au costat si de unde le-ai luat beu-le ? |
Quote:
DZ Exklusiv- DZ1 Le-am luat de la Custom Wheels si cu tot cu cauciucuri m-au dus in jur de 2500E! |
beton ursache,m-tech2 chitul?parca oglinzile nu sunt de acolo,tot alea ale ei parca da mai bine,o simpla idee.
bafta |
Quote:
Frumoase rau, dar costa cam cat doi ursi d-aia din targ Vitan ... |
Quote:
Merci mult si chiar ma bucur ca iti plac! Multa bafta si tie cu masina...!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning