![]() |
Re: SPANIA
Prezent ! Eu as putea sa vin de vineri dup-amiaza, iar sambata seara sau duminica dimineata, cel tarziu sa fiu inapoi in Madrid, pt ca duminica la ora 14:00 tre` sa duc pe cineva in Valencia !
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe mess si pe forum, dar am avut f. multa treaba cu inchisul locutoriului :) PS : Ningeeeeeeeee :lol::lol::lol: |
si al mine ninge :D
si acuma de ce nu intrii pe mess ?? |
sein mi-a confirmat ca nu vine, pt ca lucreaza tot weekendul de noapte...
|
Quote:
|
Scuze fixius stiu ca am ramas sa iti spun ieri ce si cum dar abia acum de dimineata am vb si in final merg la lucru si sambata.
|
eu vam spus parerea mea e sa o lasam pe dupa sarbatori si sa organizam ceva din timp si cum trebe...
|
eu dupa sarbatori nu voi fi...
urmeaza sa prind un contract intr-un club discoteca de noapte s in timpul zile la restaurantul patronului.... |
Pe Fixius l-am anuntat deja,nu mai pot veni..
Sper ca o sa ramana ideea in picioare si sa gasim o data in care o sa putem sa ne intalnim cu totii la un gratar in micul Paradis a lui Fixius :drunk: |
acum vin...acum nu vin...ce tot faceti? pai s-a vorbit din vara sa facem o iesire....in fine, eu merg Fixius, asa ca poti conta cu mine pe duminica cel putin. Daca cineva vrea sa mearga si nu are cu ce,sa spuna ca eu plec din guadalajara.
salutari |
Quote:
|
pana la urma cum a ramas ? mai merge cineva in "excursie" ? :D
@adrian : ti`as face o vizita zilele astea, poate imi arati cateva matrite pt bara spate, pt ca nu gasesc nici un model din plastic ( decat cel de R32, care nu`mi place cum vine ... :( ) |
Quote:
te astept. salut |
Luni dau o fuga pe acolo ... spune`mi te rog daca luati pauza la ora 2, ca sa stiu cand sa vin ! Numai bine
|
Quote:
adrian are inchis atelierul luni si miercuri, marti e acolo s te asteapta :P |
nu mai zice nimeni cimic ?
nu aveti carne de afumat :P ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning