Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   SPANIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html)

wu_vladutz 29-11-10 14:05

Re: SPANIA

Prezent ! Eu as putea sa vin de vineri dup-amiaza, iar sambata seara sau duminica dimineata, cel tarziu sa fiu inapoi in Madrid, pt ca duminica la ora 14:00 tre` sa duc pe cineva in Valencia !

Imi pare rau ca nu am mai intrat pe mess si pe forum, dar am avut f. multa treaba cu inchisul locutoriului :)

PS : Ningeeeeeeeee :lol::lol::lol:

Fixius 29-11-10 15:59

si al mine ninge :D

si acuma de ce nu intrii pe mess ??

Fixius 30-11-10 11:21

sein mi-a confirmat ca nu vine, pt ca lucreaza tot weekendul de noapte...

Sein 30-11-10 11:24

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 3857138)
sein mi-a confirmat ca nu vine, pt ca lucreaza tot weekendul de noapte...

pai daca trece ocho dupa mine vin .. numa sa ma aduca inapoi seara :)

OchoSB 30-11-10 11:43

Scuze fixius stiu ca am ramas sa iti spun ieri ce si cum dar abia acum de dimineata am vb si in final merg la lucru si sambata.

Sein 30-11-10 11:45

eu vam spus parerea mea e sa o lasam pe dupa sarbatori si sa organizam ceva din timp si cum trebe...

Fixius 30-11-10 12:15

eu dupa sarbatori nu voi fi...

urmeaza sa prind un contract intr-un club discoteca de noapte s in timpul zile la restaurantul patronului....

CoCaine 01-12-10 17:23

Pe Fixius l-am anuntat deja,nu mai pot veni..
Sper ca o sa ramana ideea in picioare si sa gasim o data in care o sa putem sa ne intalnim cu totii la un gratar in micul Paradis a lui Fixius :drunk:

adrian gavrila 01-12-10 21:26

acum vin...acum nu vin...ce tot faceti? pai s-a vorbit din vara sa facem o iesire....in fine, eu merg Fixius, asa ca poti conta cu mine pe duminica cel putin. Daca cineva vrea sa mearga si nu are cu ce,sa spuna ca eu plec din guadalajara.
salutari

madicioco 01-12-10 22:35

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila (Post 3862188)
acum vin...acum nu vin...ce tot faceti? pai s-a vorbit din vara sa facem o iesire....in fine, eu merg Fixius, asa ca poti conta cu mine pe duminica cel putin. Daca cineva vrea sa mearga si nu are cu ce,sa spuna ca eu plec din guadalajara.
salutari

adri lasam porcul duminica ca nu se poate Fixius stie de ce si mergem la peste:-) ,mai trec zilele astea pe la tine sa vb ce si cum

wu_vladutz 02-12-10 13:11

pana la urma cum a ramas ? mai merge cineva in "excursie" ? :D

@adrian : ti`as face o vizita zilele astea, poate imi arati cateva matrite pt bara spate, pt ca nu gasesc nici un model din plastic ( decat cel de R32, care nu`mi place cum vine ... :( )

adrian gavrila 02-12-10 21:49

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 3863653)
pana la urma cum a ramas ? mai merge cineva in "excursie" ? :D

@adrian : ti`as face o vizita zilele astea, poate imi arati cateva matrite pt bara spate, pt ca nu gasesc nici un model din plastic ( decat cel de R32, care nu`mi place cum vine ... :( )

sti unde ma gasesti, hai cind vrei si vedem ce este si daca nu ,putem face ceva artezanal.
te astept. salut

wu_vladutz 04-12-10 02:30

Luni dau o fuga pe acolo ... spune`mi te rog daca luati pauza la ora 2, ca sa stiu cand sa vin ! Numai bine

Fixius 05-12-10 00:08

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 3868222)
Luni dau o fuga pe acolo ... spune`mi te rog daca luati pauza la ora 2, ca sa stiu cand sa vin ! Numai bine

adrian are inchis atelierul luni si miercuri, marti e acolo s te asteapta :P

Fixius 09-12-10 20:19

nu mai zice nimeni cimic ?

nu aveti carne de afumat :P ??

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning