![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
5 Attachment(s)
va prezint si eu masinile mele modificate astazi.
Imi cer scuze de grafica proasta dar ma jocul pe laptop deci scuzati calitatea lor |
Quote:
ON: Am montat sus pe FIAT motorul de Skyline(pe care l-am gasit super ieftin) si acum ma hodinesc:))) dupa munca si setari ptr motor:x Revin cu poze de la Dyno |
Quote:
Am eu ceva bari p'acasa. Vino,alegeti si pleaca cu una acasa :lol: |
3 Attachment(s)
Incepe Sa Prinda Forma Pisica Raducule...
Ca Si Radu De Craciun Am Stat Si Eu Tot In Garaj Si Mi-a Venit Caroseria De La vopsit...Verde Perlat A Mai Primit jante e34 + 4 gume iarna capota bara grila Si Piesele Vopsite Mai Putin Spoiler Spate Si Poate Mai Montez 1 piesa Sau Poate 2 pana Diseara Dar Nu Cred Maine Montez Usi Fata Si Portbagaj |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Fordu se da fara suspensie....Am puso pe pisicuta Am cumparat proiectoare si bara spate trebuie sa ajunga din banii de la colind:lol::lol:.......Dupa sarbatori Masina va veni vopsita....adica doar caroseria si usile trebuie vopsite...culoarea va fi alb...cred...poze:arrow: Ps-Revin si cu poze cum arata fordu acum.... |
7 Attachment(s)
Am revenit cu FIAT-ul meu:
-Capota nu se mai poate fixa la locul ei:lol: -Dyno-50 lei -Scaune OMP-400 Euro:oops: :arrow::arrow::arrow: |
3 Attachment(s)
Am Montat Si Eu Pragurile
Aripile Faruri Smoke Si Roof La Plafon Si l-am Deschis Nintel Si Ma Apuc De Montat usile fata |
5 Attachment(s)
@ equinox - like your matza! trb sa ne intal cu matzi! + jentile dau chiar fain!!
@ kingfordrift - frumos fiatu' si proiectu' mai ales dar cred ca mai repede puneai un motor peste care sa fi putut inchide capota sa fie undercover sau o masina cu un compartiment motor mai mare! @ tomas - intradevar ar fi prins-o mai bine alta culoare dar tot arata ok!! azi am fost pe la quick si ne-am inteles la o bara de M ;) mersi mult! super pret asa de sarbatori pt mine :D (ma revansez cumva!) asadar asa arata ursu' acuma.... si la matza i-am luat azi un set de faruri cu lentia din interior galbena si semnale albe->> |
5 Attachment(s)
Poze Cu Pisica :D
Motor Vr6 Usor Lovita Fara Capota Suspensii Stock Culoare Visinie Adusa din Anglia Cu Doar 2300euro Planuri Viitor: -indreptat spoiler spate si portbagaj -suspensii noi -roti noi -fixare motor -cred ca o sa fie negra sau culoarea care este akum -si mai vedem:) |
Quote:
Da asa este...ar fi trebuit un compartiment mai mare! Dar este altceva....decat BMW-uri cacalau toata ziua....pisicutze...8).....ursuletzi:lol::lol:( nu ca as avea ceva cu BMW-urile...avand in vedere ca am si eu:lol::lol: BMW 4 LIFE) Adica cred ca este singurul proiect de FIAT cu RB26DET8) Sper ca proiectul sa continue....1000HP+ again:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Bun....Povestea Am montat jantele si a mai lasat masina..Asa de Fun..Apoi mia ajuns Spoileru spate care am dat pe el 350 de lei..si cand sa il montezi cu domnul kryp..soc...nu intra finala....noroc de Adi ca avea prin garaj o finala cu o iesire....Mersi mult .tigane....Gata....oficial masina e reparata....caroseria ma refer....am de gand sa tapitez TOT interioru..dar problema e una...BANII.....Asta e...Pana ce fac rost de bani masina ramane in stadiu actual...4000E fordu..E POMANA CURATA....daca nu accept schimburi cu Audi R8 si o japoneza...nu conteaza....japoneza sa fie....Si acum poze cu Motanu meu....(Imi place la nebunie sincer sa va spun) |
1 Attachment(s)
ba n-am avut somn azi si m-am dus in garaj si am colantat narile ca deja imi statea cromu' ala pe cap! -> colant negru mat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning