![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
am avut si eu ocazia sa il vad live aseara in cluj :) pozele sunt poze , realitatea e realitate :twisted: inca odata felicitari pentru toata munca depusa :D
|
2 Attachment(s)
Haha,te-am prins. :P
|
duminica m-am uitat si eu prin oras dupa el dar nu am avut norocul tau ;)
|
Habar nu am ce cutreiera prin Sighisoara,dar un lucru e cert.Foarte tare mobilu.
|
Quote:
|
Frumoasa masina!
|
3 Attachment(s)
@Roly94 - Mersi de poze! :D
Am facut un road trip Cluj - Sinaia - Bistrita - Cluj Si Bistrita - Cluj am reusit sa scot un consum de 5.6 :D Am facut si eu 2 poze.. :) (Cetatea Rupea) |
Cat de frumos poate fi...a fost greu drumul cu suspensia?:)
|
nice...ce mult conteaza un aparat profi ;)
de ce nu desfaci ceasurile sa pui niste becuri acolo? din cate vad in prima poza doar pe mijloc ai lumina... |
@Mirel1919 - N-a fost greu deloc, a fost chiar foarte distractiv! Mai ales prin padurea bogatii si pe la Piatra Fantanele (spre Vatra Dornei) :X
@bogdyAR - Da.. se vede mult mai bine mizeria cu aparat foto profi :lol: Mersi! Becul ala acuma s-a ars, o sa desfac bordu, ca trebuie sa-l schimb si pe ala de la turometru, ca nici ala nu mai arde. |
esti pe treaba ta ce sa mai :) , super pozele cat si locatia
la tine ce is asa negre farurile ? ai folie ? pe alea de pozitiile de america stiu ca le-ai vopsit dar farurile... ? |
3 Attachment(s)
Farurile sunt vopsite pe interior. Vezi postari mai vechi.. pe la pagina 15-20 cred. :)
LE: Chiar 11. :) Uite aici poze work in progress... |
o sa studiez :P
|
Ce break reusit.. Arata intr-un mare fel masinuta asta!
|
Nu ar da bine la tine jantele alea de CL ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning