Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Polo GTI vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/26146-polo-gti-vs.html)

B39738 28-06-07 00:21

Re: Polo GTI vs...

https://www.youtube.com/watch?v=ePGB4DBUdgs

golful alb

MadCow 28-06-07 01:19

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 970584)

fuge "oleak" :)

Calimero2003 28-06-07 09:53

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 969507)

M-am dat cu el dupa ce si-a pus turbina... ca vroia sa se dea cu masinile mai "mari" si de asta am zis hai sa incerc, sa vad daca chiar are cat zice... Sincer, daca avea numai soft si evacuare, doar evacuarea era deajuns ca sa stau cu el... ;)

Sper sa apuc sa ma dau cu tine pana imi vin piesele...am incercat cu un GTI la craiova ... dar presupun ca al tau e mult peste GTI cu soft.
Virgil nu m-a lamurit exact cu, cursa dintre voi prea bine .... oricum a avut numai cuvinte de lauda... si in craiova mai e un polo "mare" dar modelul vechi G40 .... si se anunta si el extrem de periculos ..... daca vrei si poti, Vineri la Craiova o sa fie "dans " in memoria prietenului nostru Kos`ul ... asa ca daca nu ai ce face asa la sf de sapt. te astept la craiova .... se anunta ceva destul de frumos ..... se pare ca o sa apara si ceva masini din "elita" de peste 700 hp.
Am vazut un super Polo GTI in Germania care m-a lasat cu gura deschisa..... a batut un EVO VIII de 350 hp cu start de pe loc !!!!
Propietarul spunea ca investise in ia peste 20.000 euro din care peste 8.000 numai in ce tine de transmisie pt a putea sa puna cat mai bine cai jos si sa poata avea control asupra directiei (acest lucru fiid buba cea mai mare a masini dupa spusele lui).Oricum masina m-a impresionat .... bestie... dar i dadea rusinika o masina tot cu tractiune fata si mult mai grea ... Skoda RS ... am niste poze cu masina asta ... credeti-ma ca era cea mai periculoasa masina cu tractiune fata pe care am vazuto in viata mea ... ma lasat fara cuvinte... poate daca nu vedeam cu ochi mei nu credeam ca o masina cu tractiune fata se poate duce peste 100 m cu fum excesiv din cauciucuri ... era ceva demential... tot respectul pt oameni aia ....
Numai bine!

cls21b_EVO 28-06-07 10:11

Mie unul mi se pare dubios rau cum sare acul de la vitezometru de la 60-80 instant...nu zic ca nu am mai vazut, dar totusi...ceva explicatii?Pare ca da putin inapoi si imediat sare la 80...

B39738 28-06-07 11:00

sare ca derapeaza...nu pierde nimeni timpul trucand clipuri...

Alfa_band 28-06-07 11:42

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO (Post 970950)
Mie unul mi se pare dubios rau cum sare acul de la vitezometru de la 60-80 instant...nu zic ca nu am mai vazut, dar totusi...ceva explicatii?Pare ca da putin inapoi si imediat sare la 80...

Ai avut si tu ceva masini puternice de ai scris prostia asta.. de ce dracu nu stati in banca voastra daca nu stiti despre ce vb.

cls21b_EVO 28-06-07 12:57

Am inteles, asta credeam si eu doar ca vroiam sa fiu sigur, nu am zis ca l ati fii manarit.
Iar tu alfa_band, te vad cam nervos asa...eu zic sa te calmezi.

yoda 29-06-07 09:11

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 971051)
sare ca derapeaza...nu pierde nimeni timpul trucand clipuri...

:lol: :lol: :lol: tare dragos...tare.

pe cand prin bucale?

p.s.o sa fiu nas in august la iasi si poate ne intalnim ;)

B39738 29-06-07 10:37

te astept la Iasi.prin bucale nu stiu...ne vedem la mare,zic eu,20-21...

yoda 29-06-07 16:23

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 972755)
te astept la Iasi.prin bucale nu stiu...ne vedem la mare,zic eu,20-21...

sau poate 8/07/2007 la bucuresti...

golf4tunat 02-07-07 00:25

Quote:

Originally Posted by alxscc (Post 970369)
Cel negru avea si plecari excelente...
sa fi prins doar o zi buna??

Sau am prins eu o zi proasta ... setari gresite la masina pentru ce era sub roti (tipul de asfalt "dale" de pe aeroport )... rezultatul l-am remediat ulterior dar la suceava nu am putut pleca de pe loc ... a batut piesa intre volan si scaun :D

P.S. Clipu pus de dragos e de a doua zi dupa curse la Iasi intr-o verificare a piesei stricate la suceava adika " soferu " :)

P.S. 2 Sar putea sa vin la bucuresti sa imi incerc norocu cu renumitu polo gti care vad ca nu face deloc de ras numele GTI

86vrg 02-07-07 10:35

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 969507)
""Amenintarea" era sub forma de gluma, ca sa nu spun provocare... Mersi! Spor si tie la treaba!

M-am dat cu el dupa ce si-a pus turbina... ca vroia sa se dea cu masinile mai "mari" si de asta am zis hai sa incerc, sa vad daca chiar are cat zice... Sincer, daca avea numai soft si evacuare, doar evacuarea era deajuns ca sa stau cu el... ;)

salut....prietene....am auzit de la o pasarica ca se abereaza pe forumuri si am zis sa intru de curiozitate:shock: ... cred ca ai uitat sa specifici ca ne-am dat din mers...si cred ca ai uitat sa specifici ca esti mai usor cu 500 kg,,,deci nimic relevant...totusi sa nu mai prindem fluturi,,,,,no offence,,,papa

Zyx 02-07-07 22:27

Quote:

Originally Posted by 86vrg (Post 977004)
salut....prietene....am auzit de la o pasarica ca se abereaza pe forumuri si am zis sa intru de curiozitate:shock: ... cred ca ai uitat sa specifici ca ne-am dat din mers...si cred ca ai uitat sa specifici ca esti mai usor cu 500 kg,,,deci nimic relevant...totusi sa nu mai prindem fluturi,,,,,no offence,,,papa

Ohoo... frate, cine abereaza pe aici ca sa vedem ce facem?! Ca nu e frumos, nu?! Hai ca o luam sistematic... Nu am zis nimic de felul in care ne-am dat, ca sa ma contrazici in vreun fel - cand am stabilit am zis clar ca vreau sa ne dam din mers... pentru ca, daca aveai 300+cp chiar nu avea rost dupa loc dat fiind ca esti 4x4 (e la mintea cocosului). Si ai fost "foarte de acord" pentru ca, din cate tin minte, avei niste bucse duse (cel putin asa ziceai). A, si greutatea intr-adevar difera mult (dar nu asa mult cum crezi tu) - esti undeva cu 250 kg mai greu - marja de eroare +/-50kg. Pot pune si pariu. Si, pot sa iti spun unde sa te duci sa vezi lucrul asta ;) .
Daca aberez sa spui tu...
P.S.: Daca nu e asa relevant si daca vrei sa nu se prinda fluturi, de ce te mai dai?!

@golf4tunat: Te astept cu cea mai mare placere... Si cred ca nu sunt singurul ;)

BYG'u 03-07-07 16:43

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 953486)
ce ai facut la masina bygule? te intreb ca eu m-am dat cu un editon 30 dsg si a fost 1-1 iar zyxu ma bate

putin "redbull" la masina :lol: :lol: :lol:

86vrg 03-07-07 18:00

[QUOTE=Zyx;978229]Ohoo... frate, cine abereaza pe aici ca sa vedem ce facem?! Ca nu e frumos, nu?! Hai ca o luam sistematic... Nu am zis nimic de felul in care ne-am dat, ca sa ma contrazici in vreun fel - cand am stabilit am zis clar ca vreau sa ne dam din mers... pentru ca, daca aveai 300+cp chiar nu avea rost dupa loc dat fiind ca esti 4x4 (e la mintea cocosului). Si ai fost "foarte de acord" pentru ca, din cate tin minte, avei niste bucse duse (cel putin asa ziceai). A, si greutatea intr-adevar difera mult (dar nu asa mult cum crezi tu) - esti undeva cu 250 kg mai greu - marja de eroare +/-50kg. Pot pune si pariu. Si, pot sa iti spun unde sa te duci sa vezi lucrul asta ;) .
Daca aberez sa spui tu...
P.S.: Daca nu e asa relevant si daca vrei sa nu se prinda fluturi, de ce te mai dai?!

salut....m-am dat cu tine din bun simtz... ai zis ca vrei sa vezi cum stai langa mine..si am fost de acord.....apoi cine stie ce se mai auzea ca m-ai "provocat"si m-am eschivat,,,,in fine,,,nu-mi plac polemicile...o seara buna
P.S.si data viitoare dk vrei sa ne mai dam,,,ne dam pe 400m acolo unde se zice ca se face departajarea,,,bineinteles cu plecare dupa loc:-)

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning