Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Bn 71 wrc (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/261206-bn-71-wrc.html)

DannY_SmekeruL 10-07-12 09:59

Re: Bn 71 wrc

1 Attachment(s)
fisierul promis. sper sa iti fie de ajutor

BN-02_TZY 13-07-12 19:37

mersi mult dar nu ma prea ajuta mai mult ma cam bagat in ceata imi era mai de folos un cod de pe o cutie macar codul de pe capacul din spate inca nu am cumparat nimic daca mai poate veni cineva cu alte informatii miar fi de mare ajutor

Laserboy 15-07-12 10:30

LA MULTI ANI MOSULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:twisted::twisted::t wisted::peace:

Sirius 16-07-12 00:27

LA MULTI ANI!!!!!

aditza579 16-07-12 00:30

La multi ani mestere!

BN-02_TZY 16-07-12 21:11

va multumesc mult...

BN-02_TZY 17-07-12 21:25

astazi am luat cutia de 18 turbo multumiri la lucian bv care a demonstrat din nou ce inseamna sa fi prieten adevarat si a facut rost de codul de cutie ca sa o aleg pe cea buna sa mai reconditionat turbina tot la brasov.. De maine urmeaza sa le urc pe masina poze maine...

chinto 18-07-12 00:15

wooww cata pasiune si cata munca depusa...frumos proiect...in curand am sa pun si eu mana pe o batranika din 74° tot original pe ea...si as vrea sa pun tot asa un motor turbo...cum se face cu ITP°u?mai merge cu una doua?sau treb sa schimbi mereu motoru ptr itp?bafta in continuare...in august sper sa am ocazia sa trec pe la BN,tare as vrea sa vad un pic masina in detaliu pe partea caroseriei as vrea sa vad dak chiar bate bine la ochi caroseria LIVE...imi e tare teama sa incep asa un proiect,ptr k stiu k snt f multi bani de investit...dar..asta e nebunia..bafta in contiunare

Laserboy 18-07-12 05:55

Quote:

Originally Posted by chinto (Post 5106233)
wooww cata pasiune si cata munca depusa...frumos proiect...in curand am sa pun si eu mana pe o batranika din 74° tot original pe ea...si as vrea sa pun tot asa un motor turbo...cum se face cu ITP°u?mai merge cu una doua?sau treb sa schimbi mereu motoru ptr itp?bafta in continuare...in august sper sa am ocazia sa trec pe la BN,tare as vrea sa vad un pic masina in detaliu pe partea caroseriei as vrea sa vad dak chiar bate bine la ochi caroseria LIVE...imi e tare teama sa incep asa un proiect,ptr k stiu k snt f multi bani de investit...dar..asta e nebunia..bafta in contiunare

neata, de la omologare RAR poti sa iti iei gandu pentru ca nu o sa iti faca...si trebe sa te gandesti bine ca is foarte multi bani in joc... Si cateodata iti vine sa-i dai foc =)))

oricum multa bafta iti doresc si rabdare :D

IF85BVA 18-07-12 12:33

Quote:

Originally Posted by Laserboy (Post 5106291)
neata, de la omologare RAR poti sa iti iei gandu pentru ca nu o sa iti faca...si trebe sa te gandesti bine ca is foarte multi bani in joc... Si cateodata iti vine sa-i dai foc =)))

oricum multa bafta iti doresc si rabdare :D

adevarat :P

chinto 18-07-12 13:26

pai cred si eu k omologare nu iti face nimeni,sa inteleg k nici verificarea?kiar dak se momeste ceva?pai k parte mecanika ies ieftin(motor,cutie,alea,alea....)ce o sa fie mai scump e restaurarea masinii...voi ce zice°ti?o dacie din 74 cu vopseaua ei originala si nici un gram de rugina nici pe dedesupt si nici pe dinafara merita revopsita?zgarieturi nu are masina doar k e vopseaua veche nu mai prea are luciu e un alb 10 mi se pare...

Laserboy 18-07-12 19:50

depinde de statie itp...dar in general nu se risca ca isi pot pierde locul de munca..insa depinde si cat de bine momesti =)))

sincer iti zic nu te apuca ca o sa strici o caruta de bani...dar daca te apuci termina treaba pentru ca satisfactia e foarte mare :D

chinto 18-07-12 22:19

pai chiar in seara asta am vorbit cu sponsoru ptr piese :D masina o aduc in italia si va fi facuta aici...sper k pe viitor sa am pe cineva dintre voi sa ma indrume ptr combinatiile de piese care se potrivesc pe dacie(de pe ce masini,ce si cum se potrivesc)...hai k deja snt offtopic..:D...bafta in continuare cu proiectu...foarte frumos trage dacia...cum e cu zgomotu in masina?se poate antifona cu ceva fonic?

Laserboy 20-07-12 15:19

7 Attachment(s)
zgomotul e ok...i-a pus fane un catalizator gol pentru diminuare sonor ca spargea timpane :D

@cateva poze dupa un eveniment neplacut:((

andi_cimpean 20-07-12 16:36

Dar ce fabrică funcţionează pe lāngă voi sau care este treaba cu praful ăla atāt de negru?

Oricum, tot frumoasă este, chiar şi cu fumul ăla şi aşa cum este ea bolnavă.

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning