![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
Quote:
|
Quote:
era vb sa filmam ziua k sa se vada clar |
voi vorbiti ca vati dat cu amadeus si la batut ala cu dricu eu nu cred asta dar o sa vedem sambata si din cate stiu masina era ridicata de bot si soferu nu o cunostea asa ca pentru mine nu este ok rezultatul acela ca si al meu de le arad cind nu cunosteam masina si plecam din 4000 de ture pe ud si tot scoteam 14,1 asa ca sa schimbat mult situatia de atunci o sa vedeti astia cu opelurile nu am nk cu opelu dar nu este de categoria hondei sincer
|
Quote:
|
Quote:
si la arad te-a batut in finala un vr6....:):):):):) si acum sa fim seriosi...masina ta probabil era avion la craoiva,unde competitorii de clasa ei erau mult sub nivelul celor din ploiesti.asta e crudul si durerosul adevar! |
Quote:
nu are cum domne sa piarda honda ce aveti sunteti nebuni? sa vezi frate cum merge aia din amerik mori, hondele de la noi sunt slabite d ela soare, trebuiesc revergorate:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci....citroenul bx diesel la prins pe amadeus 200m DECI amadeus cu fostul tau civic k20 a plecat mai bine decat bx-ul. NU ESTE VB DE SOFER ,PLECARE ETC. A FOST PRINS DIN SPATE 2. unde te-ai dat u la craiova este drum iluminat la ploiesti nu este iluminat, am mai incercat sa filmez si nu se vede nimik, doar faruri da un semn dak vi la ploiesti |
Quote:
am zis k k20u e peste cele din topic.... dar nu stiu care cum o sa fie cu corsa... a ta am vazut-o, trage tare ti-am si zis , corsa nu am vazut-o live. |
hai ca ma bag si eu ca musca-n spanac, am cam urmarit topicul asta, nu am nici vr6 nici k20 nici b16 nici c20xe....
marutzu_vti frate te crezi prea zeu... o fi polizoru tau tare dar mai exista si alte motoare potente... felicitari corsarului care a dovedit cu video :!: din experienta mea cu hondarii: - 1v1 chiar daca i-ai batut fara video sau martori ei zic la lumea te-au ars - cand ii bati cu video cu dovezi apar motive penibile : nu imi statea scaunu bine, am decuplat a 3-a , imi venea sa ma c*c Se pare ca 90% dintre cei sub sigla Honda sunt la fel.... pacat de masini chiare chiar sunt reusite. |
Quote:
dar ma cunosc cu noul proprietar al hondei si aranjam noi ceva cu prima ocazie. pana atunci iti doresc un sir de infrangeri la ploiesti.vezi ca la grupa aia sunt pe putin 4 masini care te bat lejer;) cum spuneam,masina ta era avion la craiova,nivelul la ploiesti e mai sus,fii pregatit ptr infrangeri;) |
Quote:
|
Quote:
este un un vs opel 2.0 150cp cu modificari vs honda 2.0 201cp cu modificari, am 50 de cp in minus si 120kg top in minus fata de tine... restul se va vedea pe strada |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning