![]() |
Re: Oltcit Trs
aha, "marfa de casto" masina
|
Quote:
|
Quote:
|
din pacate.. pt o prostie ca nu am schimbat o planetara la timp.. cand am vzt ca bate... s-a rupt.. de la tripoda.. a spart saxofonu.. a spart etrieru.. si s-a rupt si o bucata din cutia de viteze.. acolo unde intrau suruburile de la etrier.. deci... tre sa cumpar
cutie viteze. disc ambreiaj. placa.. rulment. ca erau cam duse. tampoane noi motor..+ cutie.. cablu de kilometraj. alea 2.. cablu ambreiaj. motor de gsa.. daca tot il dau jos.. asta cam bate.. si e cam aiurea.. pun unu bun planetara.. disc.. etrier.. adika ff multe :D dureaza vreo 2 luni sa fac reparatia capitala.. inclusiv articulatia.. care o am aproape toata in casa noua .! am si flansele pt 4x100.. pun si jante.. rezolv si cu zgarieturile.. si alte surprize.. modificare haion.. shaved doors.. deci.. de sambata ma apuc d ea asta e.. |
Baga mare . . . . si asteptam rezultate bune . . . . . bafta ;)
|
Succes la reparatii! dar dupa ce o faci, poate o lasi mai moale cu alergatu! ;)
|
daca lumea chiar merge cu masina si nu o face doar de frumoasa are tot respectul meu!!! ucideti fratii mei la ele!!!! alearg-o pana face spume la gura ca daia o faci!!!
|
sa te plimbi odata cu el, sa vezi cum o alearga! :lol: in plus sunt foarte multe gropi, daca scapi de una, iei 2... Apropo ce se mai aude cu desenu de pe capota?
|
Quote:
|
ce sai faci frate se mai intampla si deastea da las ca se rezolva
|
2 Attachment(s)
eu nu mai zic nimik.. eu imi vad d masina :) si vedem la sfarsit. ce si cum
|
Quote:
e adevarat ca ai luat-o tu? sau nu TE MAI INTREB INCAODATA :))) |
Domnu' doctor, aduceti va rog o camasa pentru domnu' pacient ca iar au inceput simptomele ...
|
se pare ca chiar a luat masina aia(un oltcit verde) de la nea Total
Mi-a aratat-o acuma dimineata :)))))) are pe ea motor si cv de gsa.. felicitari ptr achizitie :d |
Nu vrei niste ceasuri de presiune si temperatura ulei?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning