![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
vreau doar sa spun ca la raliul martisorului am apucat sa vad gtt-ul, este absolut impresionant. Ce bine suna, cum arata, interiorul, exceptional
Felicitari ! |
Quote:
|
azi "daciana" o primit un cablu nou de frana de mana. schimbat sistemu si suporti de camasa custom( ca vin camasi mai lungi) si un pica de vopsea termo rezistenta rosie pe butuci si etrieri pe spate.
|
9 Attachment(s)
poze de grup :) (cu fratii ei) (proaspat iesite de la "dus" )
|
si am mai cadorisit-o cu un set de burdufe la caseta ( ca una era deja coapta bine si cealalta nu era nici ea prea de parte :) )
|
Fain!!:D Sa-ti dea Dumnezeu putere sa le poti tine pe toate "in viata".
|
felicitari!
|
Quote:
|
Felicitarile mele...si crede-ma ca stiu cum este sa tii mai multe masini...
garaj ceva?:D sau la cerul liber:(? |
Quote:
|
Quote:
|
am sistem de camere...am 5 camere montate jos cu night vison :) care inregistreaza 24/24....(m-am gandit deja si la ce ai zis de mult.) :)
|
Quote:
Cred ca in loc sa fi investit atatia bani in camere cu night vision...iti trageai prin apropiere de bloc un garaj construit de tine din BCA si terminai provestea;) Eu stau la curte si am un garaj de aproximativ 50 de mp :D |
da dar la mine in zona un garaj este la 7000 de eu :( plus nu se mai dau aprobari si avize de constructii pt altele noi ...si nici teren nu e prin apropiere. si eu ma gandesc ca sa iau o casa ieftina la sat undeva
si sa imi fac o mica hala acolo :) dar nici bani de asa ceva nu este momentan.... |
o sa te prezinti pe 9 mai la brasov cu dacia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning