![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
www.logtuning.ro |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Si stopurile?
|
Quote:
Saptamana asta le vei avea. Si pentru ca este luna cadourilor primesti 10 % reducere. |
OFERTA SPECIALA !!!
10 % REDUCERE pentru stopuri si faruri din stoc. Oferta valabila pana la 24 decembrie, in limita stocului. Va rugam trimiteti comenzile pe email [email protected]. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Acum le avem pe stoc. Pret lista 564 lei/pereche, TVA inclus. Acum reducere 10%, deci 507,6 lei/pereche !!! |
Stopuri clare pentru Megane 2 Sedan???
|
Quote:
www.logtuning.ro |
Montaj faruri angel eyes si produse
Pt un nissan almera din 2003 ce ai?NU e varianta scurta(hutchback).Si in bucuresti unde as putea sa imi montez niste faruri angel eyes.spuneti-mi si mie un service ceva sa ma duc sa incerc ca nu mai pot sa astept.sunt doar cerucletele din neon si cel de la care le-am luat a spus ca merg pe masina mea da numai ca omu care tre sa mi le monteze nu e liber decat saptamana viitoare.
|
Re: Montaj faruri angel eyes si produse
Quote:
www.logtuning.ro |
Re: Montaj faruri angel eyes si produse
Atunci un service unde sa imi fac pe comanda ceva exterior si poate un chip la motor.
|
Astazi mi-a venit grila de la Logtuning si sunt foarte happy!!
Omu a fost foarte serios si a avut incredere sa-mi trimita obiectul cu plata ramburs.Si mi-a facut si reducere (pe care mi-a hackerit-o curierul). Apelati cu incredere! Inca o data multumesc. |
Am si eu o intrebare, stopurile de e46 coupe cu leduri pe care le aveti se potrivesc pe un e46 simplu???
|
1 Attachment(s)
Quote:
www.logtuning.ro |
Quote:
9EL007720-821 169 EURO+TVA/per D00059015 359 EURO+TVA/per D00059030+31 158 EURO+TVA/per D00042061 175 EURO+TVA/per Dar mai putem sa iti dam multe alte variante. www.logtuning.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning