![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
poate cineva sa-mi spuna aproximativ cam la ce viteza sa ma astept de la o octavia 1 combi 2.0i multumesc anticipat
|
Vioami , ziceam ca e prost din cauza ca am plecat sa-l depasesc cu 140 si accelera odata cu mine cand eram langa el pe celalt sens, si astfel am tot calcat ca poate se lasa omu si am ajuns in 190 si ....
|
275 km/h
|
What????????????:shock::shock::shock:
|
Eu nu inteleg cum reusiti voi sa atingeti vitezele astea....275 km/h cand viteza maxima la rs 2 e de 240 km/h (vorbesc despre datele tehnice).Cum scoti aia 35 km/h in plus?
Uneori mai macane... |
e simplu,ii dai racheeeeeeeeeeeeeeeta si apoi...te trezesti.haideti sa revenim cu picioarele pe pamant totusi
|
Mai baieti nu a-ti inteles...viteza aia era in treapta a 6-a la 3000rpm si nu a mai avut loc ,ca masina defapt duce pana la ~300km/h8) cu o eroare de +/- 5km/h.
Quote:
|
e simplu cand esti copil sa te joci NFS....
de vRS cu cip si limitarea scoasa ati auzit?? eevntual 2-3 modificari pe acolo si gata... mai ganditi si voi, ca nu doare! |
Ganditi-va ca si naka a ajuns cu vrs-ul lui la 270...nu cu multe modificari(cip...etc)deci nu va mai grabiti sa acuzati omul de minciuna fara sa stiti ce are sub capota ;) bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mmmda ...ciudat. Ok ,poate ai dreptate.
|
18NYK esti fratele lu naka? stii tu fix ce modificari are?
daca te uitai macar atent la avatarul omului de sus, vedeai un RS... asa ca stai jos, ai nota 4...dupa ce ca nu stii, mai esti si tare-n gura...stai parcat...ca mai ai de crescut.. stii ce inseamna multe modificari? big turbo, alte interne...blahblah.. e valabil nu doar pt tine...ci pt toti astia cu avioane..1.4 poate prinde 200, dar rs nu 275... poate omu minte...dar un RS usor modificat prinde 275... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning