![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Quote:
pt necunoscatori "masini smekere " sunt stoc ( inafara de cip toba filtru sport mai stiti si altceva) si baietii astia de care spui u stiu mai multe date tehnice decat tine dacia a facut istorie si va face la noi in tara sa fim seriosi nu te baga daca nu cunosti . |
am vazut in peugeot 4007 in pitesti...cred ca o sa fie singurul din oras pana prin octombrie.
|
l-am vazut si eu de ceva timp... o masina care pare schilodita de cineva
|
Quote:
Ramai tata tu cu dacia ta...si eu ma duc la "toba" mea..ca d`asta intoarce lumea capu dupa voi cei cu dacii....nu sa va admire ...ci sa va injure :)) |
Quote:
|
fff... da... iti iei bemveu domne... cu oglinzi retrovizoare speciale sa numeri piesele care pica dupa tine... hai ma... fii serios... crezi ca daca BBI ar fi fost constient ca-si ia un "bemveu" bun care sa nu mearga 2 zile si 5 sa le stea pe butuci de banii pe care-i obtine de pe dacie n-ar fi facut treaba? sa stii ca bemveurile astea nu-s asa miraculoase sa tina enspe milioane de km fara probleme si sa coste cat o dacie la intretinere si pret achizitie, ca altfel era tara plina
|
Quote:
|
Eu cred că īţi poţi expune părerile īn aşa fel īncāt să nu jigneşti pe nimeni. De fapt e o recomandare !
|
3 Attachment(s)
.........
|
Quote:
|
Hai ca o luati incet dar sigur pe aratura. Faceti comparatie intre bmw si dacie si alte cele, exista dacii care sunt sorcove....dar exista si bmw la fel de sorcove si cazuaturi. In majoritatea cazului....bmw e mai rapid ca o dacie.....dar sunt si cazuri in care s-a dovedit contrariul. Ar fi mai bine sa mergeti pe tema topicului si sa puneti poze cu masini de prin "sat".
Off:aborigene iti plac astea mai plinutze? :) |
4 Attachment(s)
de astea ce ziceti tot in pitesti sunt facute pozele :
|
Quote:
|
da asa e , foarte frumoasa masina , mai aveam nisate poze cu un JAGUAR XK facute langa ASTON MARTIN- ul din poze dar nu mai dau de ele .
|
3 Attachment(s)
aste nu sunt modificare exterior dar au ceva caluti sub capota.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning