![]() |
Re: Ce vor femeile?
cred si eu....imi place cum gandesti aleks...:lol:
|
Quote:
|
lasa...mai bine asa decat un scortzos...sau un tolomac...omu' stie ce vrea si obtine...go ahead!!! ;)
|
ce discutii aprinse aici :lol: dak a-ti fi fata in fata crek v-ati lua la bataie...
|
cat fighiiiiit :)))
|
nu se ia nimeni de pheerya mea ca fac urat!! :)):))
|
nuj unde a vazut andrei.badea ca au iesit scantei...ma rog...fiecare cu parerea si offtopicul lui...;)
|
si cu offtopicul.. pe care il faceti .. :D
asta vor femeile..offtopic..:-P .. unele |
dap pheerya, sa stii k functioneaza, uimitor, dar... merge :p
stii cum e cu fetele in viziunea mea? e greu sa afli ce-i in capul lor, la fel de greu cum e si in cazul unui baiat, dar daca aplici cateva chestiuni simple si logice, totul functioneaza cum ti-ai dori... hmmm... sa venim cu cateva exemple? so... o femeie vrea sinceritate... asa ca ai putea cel putin sa nu-i spui ca te cheama george cand pe tine te cheama alex, sa nu-i spui ca ai 22 cand tu ai 17 ( trecute vremuri, da' ma rog :p ) , sa nu-i spui ca tu ai bmw, da' mergi azi cu ratb-ul ca e in service, sa nu-i spui k tu "NU AI PRIETENA , doamne fereste asa ceva , cum sa ai tu prietena? " si pe tine sa te astepte aia ca proasta sa iesiti in oras, si tu sa fii cu noua achizitie la inghetata ( nu k n-ar fi misto , acum pe bune, dar se afla, ca atunci trece var-su, prietena cea mai buna, etc, si te faci de k k t ) mai poti sa te duci cu o floare, ca nu-ti cade mana, si nici nu saracesti pt 5,6,7 lei noi acolo, o data pe saptamana macar... poti s-o scoti in oras la un suc doar pe ea, nu impreuna cu toti prietenii tai care vorbesc de motoare, cuplu, tractiune, nfs, pi$de, figuri, bani si alte chestii cu care se umfla ei ca sunt experti, ca nici mai frumos , nici mai destept nu esti in ochii ei daca o plictisesc prietenii tai aia obositori ( din pt ei de vedere ) poti sa-i spui k o iubesti ( hai, aici merge s-o minti putin, , dar nu prea tare, ca se citeste in ochii tai knd ii spui k o iubesti, da' tu te uiti intre tzatzele ei, nu in ochii ei ) ai putea sa ii spui ca e frumoasa azi, ca s-a imbracat bine, ca iti place cum si-a asortat noua poseta ( chiar daca e tot cu sabotii de vara trecuta ) si cum si-a aranjat parul ( fii putin atent si tu, ca era roscata ieri, si azi e bruneta, si-a lasat breton, si si-a pus si cerceii aia dupa care a plans 2 luni in vitrina la vreo bijuterie ) nah... nu stiu ce vor femeile, dar stiu ce vrea orice om... putina atentie din partea celui de langa tine, putina pasiune, putina sinceritate... nu te costa nimic, dar obtii enorm de mult... |
merci aleks ... de astea uitasem :))
|
nu s-a luat aıcı nımenı d pheerya..ıo vorbısem d aleks...sı vad k tre sa sublınıez k d bıne :D
|
Quote:
|
stii, fiecare face ce crede ca e mai bine, ca sa ii fie lui bine, pentru ca suntem niste egoisti in sinea noastra, si ne dorim binele personal prima data.
ei bine, daca femeia de langa tine e fericita ( si pe tine nu te costa mult, prin prisma celor spuse mai sus, s-o faci fericita) atunci o sa ai langa tine o femeie care o sa stea si-n cap sa te faca pe tine la fel... deci pana la urma, daca ea e fericita langa tine, tu ai de castigat, nimic mai simplu ... |
ca bine mai zici!cine reuseste sa faca astea nu numai ca e barbatul ideal dar e si amantul perfect
|
aleks
Daca tu reusesti sa faci toate aceste lucruri, atunci tot respectul pentru tine si cu siguranta o sa ai succes in acest domeniu |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning