![]() |
Re: B 3(0)4 SGM - the comeback
Quote:
|
ar fi o prezenta extraordinara la o cursa legala...sa o cronometrezi, din filmulet suna ca cel mai sanatos vr6 pe care l`am auzit vreodata
|
bine robert
in sfarsit vede lumea un lucru foarte important felicitari si BAFTA cat mai multe proiecte UNICE |
Legenda SGM continua,.....multa bafta Robert!:D
|
Salutare tuturor!Am citit intregul topic si am ajuns la concluzia ca ceea ce face "SGM-u`" nu e tuning,modificari,sau alte denumiri de genu`...e o adevarata arta sa transformi..."frumoasa in bestie".Ai schimbat istoria daciei 1310,acum logan...mai tarziu ce va urma?RESPECT pt ce faci!Bafta in continuare!
|
felicitari maestre pentru ce faci la niste banale masini !
|
la un sandero nu te bagi?sau un logan pick-up cu motorul asta :P ca zicea cineva mai sus ce va urma. respect, imi place ce ai facut din acest logan:)
|
mi se pare mie sau motorul suna a Nissan Skyline gt-r:shock::?:
|
Quote:
|
Quote:
Adi mare belea esti si tu:))) Noroc cu proiectu Robert;) PS-Eu zic ca se aude a Vr6:)))).... |
Din lipsa de timp liber, am mers cam 800 km in aproape 1 an de cand am montat motorul.
Daca se gaseste doritor, masina se vinde la pretul de 6500E. 0768740539 - Robert |
3 Attachment(s)
Salut, felicitari ptr alegere si spor la vanzare!!! Am un kit complet in afara de electronica ptr cel care o ia si vrea sa o faca turbo.:arrow: BUMP
Quote:
|
la ce bani e?
|
de ce o vinzi?ce s-a intamplat?
target-ul de 400cp cui va ramane? |
vai, am vazut-o la promotor acum ceva timp:) tare frumoasa, si ziceai ca schimbi culoarea la jante.. eu le pastram galbene, sunt bestiale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning