![]() |
Re: my tuning r5
Quote:
|
Asta cu nationalitatea Maghiara ar trebui sa fie o scuza?
|
A cumparat un sac de fibra :shock::shock::shock:
Ma pregatesc psihic pentru ce voi vedea :D |
|
Quote:
|
Ai facut ceva cu bara aia? Sper ca nu ai dat-o in hitsch sau ceva "tunning" nasol.
Pune si tu ceva poze sa vada si ochii nostrii. Bafta.... |
:sad::sad: doamne de ce nu ai dat maşina asta la un pasionat:(...eu cred ca o transformă in peugeot 206 cred ca sa inspirat de aici:D https://www.youtube.com/watch?v=AgxcFxXy0zo
|
Quote:
Putem să-l acuzăm de multe, de lipsă de gust, de lipsă de carte, de lipsă de răbdare şi de faptul că nu ascultă de nimeni, dar nu poţi spune că nu e pasionat. Dealtfel, orice "pasionat" îşi poate permite un r5, la cât e de ieftin, iar dacă cineva vrea aşa ceva dar nu e în stare să-şi găsească resursele minime să o cumpere, să se lase de tot, nu-ţi permiţi atât lucru e clar că nu o să-ţi permiţi s-o modifici aşa cum trebuie, din punctul de vedere al unui adevărat pasionat. |
Quote:
|
Quote:
|
probabil...vezi tu toate sunt posibile, mai trebuie acum sa il faca in ceva culoare si e "betoana" masina;)
|
eu am incredere ca va iesi ceva frumos. Problema e ca acuma la inceput o sa faca fel si fel de prostii pana invata cum sta treaba....fiecare a inceput cu ceva kitsch...sa il lasam sa isi faca treaba cum stie. Parerile sunt impartite, pana la urma o face pe gustul lui.
|
corect bani lui, masina lui...lui ar trebui sa-i placa! nu la noi
|
Quote:
Dacă tre' să-i placă doar lui, la ce naiba mai postează pe forum? :) Deşi el nu pare deranjat de niciuna dintre părerile noastre :) |
" Dacă tre' să-i placă doar lui, la ce naiba mai postează pe forum? "
pentru ca este un forum public si omul isi expune masina, modul cum a lucrat la ea si produsul finit. Mai sunt o gramada de topic-uri in care oamenii fac ce vor ei si nu le zice nimeni nimic...de el de ce se ia lumea ? ca nu stie sa scrie corect in limba romana ? daca era unu cu o masina mai shmechera pun pariu ca nu zicea nimeni nimic si majoritatea il umflau in.....esapament |
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning