![]() |
Re: Teribilişti vs depăşiri
Quote:
Vorba unui vecin de cartier:"Ori suntem teribilisti ori nu mai suntem" Nu vi tu si ma apostezi cu "tigaia" ta si-mi dai sa ma julesti. Ca mi-ai dat de m-ai julit masina si eu am muncit mult ca sa fac bani pentru masina aia.Si tu mi-ai dat de mi-ai julit-o.Si apoi s-ar putea sa primesti o Perversa ca pe Targul Ocna si e posibil sa declari de buna voie si silit de mine ca ai dat cu capul de volan din cauza socului,nu altceva. |
Quote:
|
Quote:
|
Exprimare de student cu mici lipsuri.
Din moment ce sunt doua benzi pe sens, cum circuli pe aia din mijloc ? |
Bun, eu mi'am spus parerea, m'am exprimat gresit, toata lumea a inteles, daca nu, m'ai atentionat sa fac pe toata lumea sa inteleaga, si'ti multumesc pentru asta, dar daca tu cauti polemica si esti amator de asa ceva, succes, cu altii, continui discutia doar ON TOPIC.
O zi buna, |
Quote:
Renunţ, e inutil, pe cuvānt... |
intradevar titlul topicului spune altceva, insa m'am luat dus de val fata de ce s'a discutat in urma cu cateva pagini (am citit topicul pe sarite, nu citesc 30 de pagini de opinii inainte sa postez). Imi cer scuze daca am deviat.
Bye, |
inainte sa ne dam cunoscatori ai legii ar trebui sa stim si ca suntem obligati sa mergem fiecare pe banda 1 cand aceasta e libera
|
Quote:
|
nu trebuie :)) sincer
stiu la ce te referi cu gropile, santuri de tir etc. stiu si problemele cu vitele care vin din spate si fac din faruri ca apucatii. pentru repliere ai nevoie sa te asiguri, poate chiar sa incetinesti, si mai ales ca nu stai cu ochii numai in retrovizoare sa vezi mereu cine vine din spate. mersul pe banda 2 cand 1 e libera este doar in cazul ocolirii unor pericole iminente. si eu merg pe doi cand sunt singur si daca vad pe cineva in spate chiar ma dau. sigur n-o sa-mi sara vreun betiv sau cal in fata in momentul ala :) dar cu d-astia ati avut de-aface? intrii in depasire ca omul, o banda pe sens, apoi din spatele tau mai intra inca unul cu masina mai buna. si normal ca pana termini depasirea e deja langa bara ta si face ca disperatul. |
Quote:
|
Quote:
|
Daca masina poate, trebuie neaparat sa o conduca la limita? Ca are si pe unde....
|
Quote:
"Conducatorii trebuie sa-si conduca vehiculele cat mai spre marginea din dreapta.Cand drumul are mai multe benzi pe sens, vehiculele vor fi conduse pe banda din dreapta, situata langa acostament. Benzile se ocupa succesiv de la dreapta spre stanga, daca banda utilizata este ocupata, cu obligatia de a reveni pe banda din dreapta, cand este posibil" Nu stiu cine v-a pus permisul in mana dar ma intreb cine nu va vede in trafic si va iarta de fiecare data ! Pana ajunge sa avem si noi drumuri cum sunt in alte tari, cu limita de viteza minima pe fiecare banda (pe autostrada) mai este mult si bine ! Pana atunci trebuie sa respectam si sa aplicam regulile .... |
Quote:
Nu stiu de unde ai citat, da te gandesti ce prostie este asta?!!! Adica daca eu merg cu 100 inafara loc, sau cu 80 in zona de 70 sa merg pe banda 1 sa risc sa-mi sara in fatza un animal, sau un copil, sa derapez in v-un santz si de fiecare data cand e o groapa, masina parcata, sa tot semnalizez si sa folosesc banda 2 numai pt depasirea respectiva, dupa care sa revin pe prima!!!?? :shock: M-am saturat de atatea legi tampite si inutile majoritatea facute sa te controleze NU sa te civilizeze. Amenzile pt depasirile de viteza au acelasi efect de prevenire cat are biserica efect in demersurile in combaterea saraciei, adica practic ZERO!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning