Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

Andr3ii 14-11-10 14:32

Re: E36 - Bmw

O sa arate bine culoarea alb mat ! SI daca o foliezi ... poti sa o dai jos oricand daca te plictisesti de culoare !! :D:D:D
Mareane ..stau si ma gandesc .cum au rezistat profesori si colegi tai de la scoala la cata caterinca faci ? :)))) :twisted::twisted:

69WRX 14-11-10 15:00

cwae mi-am luat o pisica bostongrun o sa vin zilele astea pe la tine dupa ce ii iau numere rosii

Marian_nebunu 14-11-10 15:10

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3811339)
cwae mi-am luat o pisica bostongrun o sa vin zilele astea pe la tine dupa ce ii iau numere rosii

te omor :|

Florian328 14-11-10 16:27

ca marean nui nici unul la 6 dim dadea burn.mai intai am auzit evacuarea si dupa ceva timp apare si marean.

Marian_nebunu 14-11-10 16:29

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 3811509)
ca marean nui nici unul la 6 dim dadea burn.mai intai am auzit evacuarea si dupa ceva timp apare si marean.

specifica unde :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dadeam burn :D:D:D:D:D:D:D

liviu tex 14-11-10 16:31

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3811520)
specifica unde :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dadeam burn :D:D:D:D:D:D:D

lasa-ma pe mine sa ghicesc!!

in casa?

Florian328 14-11-10 16:32

in benzinarie.ti-a placut cu 2,8??

Marian_nebunu 14-11-10 16:35

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 3811527)
in benzinarie.ti-a placut cu 2,8??

da boss...ti-am zis :D:D:D...cutie manuala,volanta usurata,ambreiaj sport,soft,admisie 2.5 :D...RUPE NORMA :D TRAGE GRAV MASINA :D

jakal 14-11-10 17:43

sa te duci draq cu magazinele tale de la pitesti....::))
bre tanti unde e magazin....mai incolo mama....bun..plm...ajungem la cofetarie...marean care este fura vreo 3 fursecuri....:lol::lol:
hai ba ma incolo....nu mai puteam de picioare...nu am mai mers atat pe jos de nu stiu cand...
apare un fel de CAMATAR de pitesti....:lol::lol::lol:
bre nene....temerel ..unde e magazin aici sa luam si noi tigarii?....
acolo frate la bloc dupa colt....mmtti lui ca mai era 500 M..
marean mor de picioare.....pauza sa ne pisam.....unde draq?:rolleyes2
hai dupa bloc acilisea.....:lol:
eu termin...marean nu mai venea....tip tare......'hai ba o iei la LBA?...:lol::lol:
ajungem intr-un final...rupem vitrina la rumani de sucuri...cadeau binoanele ca la balamuc....iau o cafea,...avea si apa calda...10 mii paharul....:lol::lol:
hai in poola mea inapoi...suna ady vitezomanu....unde sinteti bah?...am fugit cu banii.....:lol::lol:
inapoi ziceai ca urc la cota 1400...nu mai puteam.....tiplza....

arzatear gazu cu sacosa aia in mana ...ziceai ca esti pensionar care venea de la piata.......:lol::lol::lol:

Florian328 14-11-10 17:49

ecuson furi,furescuri furi,devastezi vitrine tu esti un adevarat om.esti prea caterinca valores,da ma cand ascultai cu dani portofele portofele la caterinca vine ala sa zica ce domne aveti si voi patefon pe "bemveu" eu vreau sa asc masinile.

Marian_nebunu 14-11-10 17:59

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3811777)
sa te duci draq cu magazinele tale de la pitesti....::))
bre tanti unde e magazin....mai incolo mama....bun..plm...ajungem la cofetarie...marean care este fura vreo 3 fursecuri....:lol::lol:
hai ba ma incolo....nu mai puteam de picioare...nu am mai mers atat pe jos de nu stiu cand...
apare un fel de CAMATAR de pitesti....:lol::lol::lol:
bre nene....temerel ..unde e magazin aici sa luam si noi tigarii?....
acolo frate la bloc dupa colt....mmtti lui ca mai era 500 M..
marean mor de picioare.....pauza sa ne pisam.....unde draq?:rolleyes2
hai dupa bloc acilisea.....:lol:
eu termin...marean nu mai venea....tip tare......'hai ba o iei la LBA?...:lol::lol:
ajungem intr-un final...rupem vitrina la rumani de sucuri...cadeau binoanele ca la balamuc....iau o cafea,...avea si apa calda...10 mii paharul....:lol::lol:
hai in poola mea inapoi...suna ady vitezomanu....unde sinteti bah?...am fugit cu banii.....:lol::lol:
inapoi ziceai ca urc la cota 1400...nu mai puteam.....tiplza....

arzatear gazu cu sacosa aia in mana ...ziceai ca esti pensionar care venea de la piata.......:lol::lol::lol:

Sa stie lumea nu am furat nimic ,doar am gustat 3 fursecuri dintr-o cofetarie "jakalu exagereaza :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Cum a dat JAKALE bulibasa CAMATARU noroc cu stanga ;) cu ala asa din mers?????? :lol:
laba nu am dat :D:D:D doar il scuturam bine :D,,,ajunge jakalu in magazin cu o sete :lol: cand a tras de sticla aia de 7UP (citez) VEREEEEE SA MOARA FAM A CAZUT STICLELE P MINE :lol: =))))))))))) NU MAI PUTEAM :lol: eram p jos,dupa ce face ii zice vanzatoarei (da-mi si mie o moneda daia sa iau un pahar de cafea (bai ia zi ma ? vrei apa calda la 10 mii) ma intreaba el p mine :D:D:D...cand ne intoarcem ne intalnim cu provenzano ca sa nu va spun ca omu mi-a cerut 50 RON sa isi cumpere apa plata =))))) am inebunit de ras cu Jakalu...asteptandu-l p Provenzano trec 4 pustani corditi p langa noi care vorbeau nu mai stiu exact ce dar am ras iar cu lacrimi...dupa care a urmat faza de vizionare la pista de "franare" ...da bule mama :rolleyes2 cum intrau romanii in curba cu Daciilii ce frane aveau :lol: ne-am cracanat de ras..JAKALU FACEA "VERE IO NU MAI PLEC DE AICI STAU SA VAD ROMANII CUM FRANEAZA CA MA PRAPADESC DE RAS" ;)...AM AJUns in parcare,i-am dat lu ady viteza sa bage Borsec plata la urs ;),,,am zis bancuri cu el,am ras cu baietii m-a plimbat ZEUL NOSTRU BOBI MOM CU RUSU (LA 3 AM SIMTIT O GAURA IN PIEPT,SE INGUSTASE BENZIILE DE MERS,SE FACUSE STRADA MICA :rolleyes2)..Ce sa mai va zic...o zi extraordinara...ca sa nu va mai zic ca pana sa ajung la curse ne-am oprit la MC si un taranoi cu o Dacie (un taximetrist) a venit la MC drive si a cerut OMLETA CU BACON :lol: dictalooooooooooooo sa moara gainile nu mai puteam de ras :lol: :lol: :lol:....

si bineinteles....fetei de la MC DRIVE I-AM LUAT ID :D :D :D GHiompirica poate confirma :D:D:D:D:D:D:D

D_a_N_i 14-11-10 18:03

asa este ia dat id'u cn il vrea sa imi zica ca lam retinut!!!!mareane zile si de coca style aia cu mertanu vere.ala cu omleta a fost criminal.app stiati k marean la micul dejun serveste inghetata?

Marian_nebunu 14-11-10 18:07

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3811837)
asa este ia dat id'u cn il vrea sa imi zica ca lam retinut!!!!mareane zile si de coca style aia cu mertanu vere.ala cu omleta a fost criminal.app stiati k marean la micul dejun serveste inghetata?

joe la cornet :D:D:D:D:D...

vere sa moara gainile de nu aia cu mercedes C KLASSE AU LASAT MERTU CU TOATE 4 USILE DESCHIDE,AU DAT DRUMU LU ZEUL LOR FLORIN SALAM :D SI S-AU ASEZAT LA MASA..PENIBILI :D

ON TOPIC ...MAINE MA DUC CU RICARDINIO LA ASIGURARI,MA DUC SA O DECLAR LA FINANCIAR :D...MA APUC DE MASINA :D...CA VINE IARNA SI TRE SA STEA P BARA FRUMOASA :D:D:D !

D_a_N_i 14-11-10 18:27

la 7 d dim noi 2 cantam portofele portofele.panarama ziua de azi esti un baiat de nota 10.doamna cum ajungem si noi la disneyland???

Marian_nebunu 14-11-10 18:38

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3811912)
la 7 d dim noi 2 cantam portofele portofele.panarama ziua de azi esti un baiat de nota 10.doamna cum ajungem si noi la disneyland???

chiar..pe asta am uitat-o la 7 diminetaza intreb o femeie pe la vreo 45 d ani,...sarut mana la Disneyland cum ajungem si noi ??spre Disneyland in ce directie ...se uita femeia urat la noi nu intelegea :D:D:D:D...(vezi mama prin centru ) da bule mamaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

portofele ,portofele...

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning