![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
fratilor se pare k lumea si-a luat-o in cap in srs nu stiu ce se intampla dar cred k ar fi bine k membri simpatizanti adik toti membri care nu au masina cu care sa se prezinte le intrunire sau permis sa nu mai faca atata gargara pe topicuri mai ales k nu inteleg de ce toata lumea se leaga de fosti membri care dau o sugestie sau un sfat dak conducerea a inteles mesajul trimis de acestianu vad rostul tuturor acestor post-uri ale membrilor simpatizanti referitor la acestia e decizia lor si nu ai cum sa o schimbi mai ales k dupa cum am observat nu prea se mai misca nimik legat de clubul asta cum nu s-a miscat nici pana acum si nu stiu de ce lumea se bate cu pumnul in piept k facem dregem dak doriti eu k si purtator de cuvant as vrea sa ma fac intelesi de toti chiar dak imi pare rau k am jignit pe uni sau i-am pus pe ganduri, dak vreti sa faceti ceva faceti publicitate clubului si aduceti membri noi si poate reusim sa ne facem recunoscuti pe la evenimente. respect si astept un raspuns din partea conducerii si aici ma refer la domnu presedinte. forta street racing squad.
|
Frate ,va rog frumos,CERTATI-VA PE MESS......
|
Quote:
care vrei sa ma injuri si sa te certi cu mine morph_e30 :> pupissss:> Respect Street Racing Squad |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
crazy_rock de pe forum andrey wenom pt cunoscuti:)) am ceva de impartit cu el io...ca e prea smardoi cu mn in ultimul timp :-w |
Quote:
|
ia mai potoliti'va ma cu certurile astea. aveti net si nu aveti mess? voi nu va dati seama ca aici nu suntem pe site'u nostru? nu vedeti ca toti isi baga nasu aiurea si se iau de noi pt orce greseala mica? gata cu copilariile. ald'ule baga frica in ei ca n'o scoatem la liman asa cu srs'u nostru. morph, daca mai ai ceva cu sarma ia'l pe mess. potoliti'va odata cu prostiile si cu nervii aici...
|
Quote:
EU UNA NU MA MAI CERT RESTU FACETI CE VRETI MA |
Quote:
Va doresc sarbatori fericite si un weekend placu, bLoNduL |
Quote:
|
Quote: