![]() |
Re: Peugeot 407
frumoasa masina...mai lasa turele de centru nu`s de ea ;))..si app. acum am vazut`o cu alte jante..:)...multa bafta in continuare si ai grija cum conduci...:D
|
Quote:
|
Super tari rotile astea ca de altfel toata masina !!!Cati bani or fost ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
K,nu ii nici un fel de suparare.Stiam ca sunt scumpe dar am crezut ca ai vreo tu vreo alta filiera:-P.
|
Cristi ... parerea mea ... cam mici jantele ... mergeau pe 20 :lol::lol:
Glumesc, da chiar ca nu par de 19 ... ma rog ... nici a mele nu par de 18 ... buza dracului :evil: Frumoase jantele si dau bine pe masina. Blowwind ... la interior va fi smechera tare!! Am mai vazut ceva genu ala pe o masina din buc ... da nu zic care ca poate vrea cristi sa faca o surpriza... Da oricum, el va avea ceva in plus ... Oricum... daca ii iese bine .... va fi de nota 10++++ masina. Ma rog... motorul ala ar mai merge lucrat :twisted: |
frumoase jantele, dar parca la designu masinii ii lipseste ceva ..frontal vorbesc nu te-ai gandit sa ii schimbi bara?
|
Nop..Am mai spus..407 are un design destul de dificil de lucrat..Eu sunt adeptul lucrurilor mai subtile..Mie imi place fata..
|
Quote:
|
Salut Cristi! Frumoasa masina... am vazut-o azi cand ai venit la Romexpo. S-o stapanesti sanatos si spor la modificari! :D
|
si pana la urma te`ai hotarat sa vii pe la noi :D
|
Nu sunt eu cu ea..M-au rugat cei din Club sa o trimit si s-a dus un prieten cu ea..Eu nu am avut timp..Merci oricum.. Sa ii faceti poze sa o vad si eu
|
Va rog pe cei care au facut poze la masina mea sa le pune aici sa vad si eu ce a fost, ca eu nu am putut fi acolo..Multumesc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning