Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

Turbo110 23-01-07 15:36

Re: TXA

oameni asa s-au inteles fara NOS ....baiatu a fost fair play.....ca sa il citez "nu o sa ramana asa" !

haristeas51 23-01-07 15:37

Eu am fost la cursa de sambata si am vazut ceea ce ma asteptam sa se intample,adica ca diferenta de cai sa se vada:
TXA are motor de m5 e34 ,3,6 cmc 315 cp
DGH are tot de m5 e34 doar ca e de 3,8 cmc 340 cp
Astea sunt cifre ,paractic sunt multe care pot sa ajute sau sa scada performantele precum transnisia si indemanarea soferului.
Era interesant de vazut care era situatia cu azotul

BMW E34 M5 23-01-07 15:44

dc a filmat cineva ....ceva ...sa bage aici sa vada si cei care nu au fost acolo

Turbo110 23-01-07 17:05

ma plimbat TXA'u cu masina ....chiar are o problema cu aderentza....trebuia sa si-o incerce si din mers dar asta e....next time !

MariusTXA 23-01-07 21:07

data viitoare va fi si din mers si eu cu alte cauciucuri in loc de slicuri si o sa intre in actiune si azotul....................ramane de vazut si cu astea.........

D G H 23-01-07 23:23

Fra-M

Salut! e prima oara cand postez aici,sunt Nasi cu DGH-u si raman blocat cand vad ce abereaza copiii astia care nu cred ca au permis si nu cred ca au mers vreodata cu vreo masina pe care sa nu o poti stapani.E treaba mea si a lui Marius ce facem,cum facem,am hotarat cum sa ne dam,am spus fara nos ca asa mi se pare normal,am acceptat sa ne dam pe 1000 de m.Masina lui merge f bine singura problema este aderentza problema care o am si eu.Probabil se vede diferentza dintre motoare.Nu este ultima cursa,vor mai fi si cu nos si fara nos si nu o sa dau inapoi niciodata.Ma dadeam cu WRC-u cu cauciucuri praf cu sarmele iesite,imi pleca in fata 1,2 masini dar il prindeam si pe 1000 de metri aveam ceva in fata,si nu mi-a batut niciodata a 4-a pe loc,nici macar cu cauciucuri praf.A fost azi Marius pe la mine am hotarat sa-si schimbe cauciucurile si sa ne dam inca o data si fara nos si cu nos.Va rog din suflet copiii care nu stiti nimic de motoare nu mai ABERATI

bogdan_3.25ix 23-01-07 23:27

Rog si eu sa se filmeze viitoarea cursa sa vad si eu batranul TXA cu nos !!!

D G H 23-01-07 23:36

Fra-M

Din nou,Eu zic ca data viitoare sa fie in felul urmator:Fara nos pe 1000m.Cu nos pe viteza finala,asa ar fi normal,acum ramane sa stabilim impreuna(DGH si TXA)Va salut si sper sa nu mai auzim aberatii

da_joint 24-01-07 09:13

Hai ca va zis-o Nasi si va linistit pe toti!!!Atat TXA cat si DGH merita tot respectul ptr ce fac si ptr pasiunea care au investit-o in aceste masini(nu in ultimul rand si banii).Nu stiu cati dintre voi ar investi atatia bani intr-o masina de 20 de ani...si asta se vede deoarece ii numeri pe degete...DGH,TXA,WRC,ARO(cam acestia sunt principalii la categoria urs) insa mai vin din spate destui BOH,WPP,HUT,NHT si lista poate continua.

Cat despre filmare ...nu cred ca e o idee prea buna...masinile se stiu posesorii se stiu...si cine stie unde se poate ajunge daca ajunge vreo copie a filmului unde nu trebuie...

Claudiu.aka.Clappy 24-01-07 14:44

Frate eu tot cred ca DGH e taticu tuturor ca degeaba isi pun uni nos bla bla bla dak esti tare frate bazeaza-te pe motor ......aaaa si dgh i-a loat mauu acum de curand lu' TXA asa ca.....

Claudiu.aka.Clappy 24-01-07 15:00

Apropo ambele masini mi se par adevarate opere de arta atat la motor cat si la aspect .....bravo voua aveti niste msini sooper ....

dj16xxs 24-01-07 15:15

Quote:

Originally Posted by Claudiu.aka.Clappy (Post 713057)
Frate eu tot cred ca DGH e taticu tuturor ca degeaba isi pun uni nos bla bla bla dak esti tare frate bazeaza-te pe motor ......aaaa si dgh i-a loat mauu acum de curand lu' TXA asa ca.....

alt destept...

masinile sunt foarte tari amandoua...eu zic ca era normal sa-i dea dgh'ul numai din diferenta de cai....dar daca marius folosea nos???...bafta si respect!!!

Claudiu.aka.Clappy 24-01-07 15:23

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 713113)
alt destept...

masinile sunt foarte tari amandoua...eu zic ca era normal sa-i dea dgh'ul numai din diferenta de cai....dar daca marius folosea nos???...bafta si respect!!!

auzi frate eu vad ca esti din craiova si presupun ca u stii mai multe detalii despre DGH si TXA decat mine care stau in aceelasi cartier cu DGH si pot sa spun ca stiu destul de multe despre masina asta decat u asa ca....:-J

Gabi 24-01-07 15:26

Quote:

Originally Posted by Claudiu.aka.Clappy (Post 713128)
auzi frate eu vad ca esti din craiova si presupun ca u stii mai multe detalii despre DGH si TXA decat mine care stau in aceelasi cartier cu DGH si pot sa spun ca stiu destul de multe despre masina asta decat u asa ca....:-J

Bravoooooooooooooooo !!! Esti un ciumegastar !

dj16xxs 24-01-07 15:30

Quote:

Originally Posted by Claudiu.aka.Clappy (Post 713128)

esti un jmecher cu "JM" mare...

All times are GMT +2. The time now is 04:11.

- Copyright 2026 4Tuning