Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FED express (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/194096-machete-lucru-fed-express.html)

bmwh548 01-03-12 18:12

Re: Machete in lucru - FED express

Daca le mai smirgheluiesti mult ai sa subtiezi metalul asa de tare ca ai sa zici ca e kit din plastic :lol:

FED express 01-03-12 20:26

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4907935)
Bravo domnu, ma bucur te tii de ele!

:lol:
Incet, incet...
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4909303)
Daca le mai smirgheluiesti mult ai sa subtiezi metalul asa de tare ca ai sa zici ca e kit din plastic :lol:

Da.Asa e.
Pai cam asta ar fi si cu panourile.Mai vine putina finisare la cel din spate si o sa arunc grundu.Am facut deja o proba si sunt mulumit.Ai avut dreptate.Ar fi fost pacat sa nu incerc sa mai indrept micile greseli de matrita.:wink:

enDzo 01-03-12 23:01

Excelent !
Abia astept sa le vad finisate, atat Dacia cat si BMW-ul.

lusian 03-03-12 22:37

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 4909900)
Excelent !

subscriu, ce culoare va fi dacia?

FED express 29-03-12 20:40

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 4909900)
Excelent !

Mersi !
Crede-ma...si eu abia astept sa le vad terminate :lol:
Mai greu cu timpul...scoala...:-|
Quote:

Originally Posted by lusian (Post 4912677)
subscriu, ce culoare va fi dacia?

Dacia asta R12 va fi o culoare...frumoasa sper...:lol:
Nu m-am hotarat.

Am terminat de finisat fusta fata si panoul spate.Am incercat sa mai repar din greselile de matrita.Cat de cat am reusit, oricum arata mai bine ca inainte.Din pacate am ramas fara display la camera.Pot face poze, dar nu pot vedea la ce :lol:
O sa fac cat de curand.Intre timp...probabil o sa dau piesele in grund...o sa fac ultimele pregatiri si probabil ca o sa incep sa ma gandesc la culoare. :D

cata_golf 30-03-12 06:19

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4956232)
Mersi !
Crede-ma...si eu abia astept sa le vad terminate :lol:
Mai greu cu timpul...scoala...:-|

Dacia asta R12 va fi o culoare...frumoasa sper...:lol:
Nu m-am hotarat.

Am terminat de finisat fusta fata si panoul spate.Am incercat sa mai repar din greselile de matrita.Cat de cat am reusit, oricum arata mai bine ca inainte.Din pacate am ramas fara display la camera.Pot face poze, dar nu pot vedea la ce :lol:
O sa fac cat de curand.Intre timp...probabil o sa dau piesele in grund...o sa fac ultimele pregatiri si probabil ca o sa incep sa ma gandesc la culoare. :D

vopseste-o intr-o culoare metalizata ;)

FED express 09-04-12 11:38

3 Attachment(s)
Panoul spate si fusta din fata sunt gata.Mai vine dat grund peste locul unde am finisat, apoi finisat cu apa si pregatite de vopsit.Aseara am facut ultima asamblare preliminara.
Am mai pus si volanul cel nou, l-am taiat pe cel vechi, iar coloana de directie am atasat-o celui nou.
Din pacate pozele sunt execrabile.Dupa cum va spuneam (in alt topic) camera mea foto este pe moarte.Displayul si-a dat duhul deja si nu prea vad la ce fac poze.Noroc ca mai functioneaza functia macro, dar nu in toate pozele este activa nu imi prea dau seama, neaparandu-mi nimic pe ecran.Cat de curand sper sa-mi iau o camera noua, pana atunci sper sa imprumut una.Din pacate aseara nu am avut alta alternativa.

2010 09-04-12 15:55

Imi place ca ai revenit cu forte noi...
Nu arata rau intr-o culoare de asta!

cata_golf 09-04-12 19:38

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4973369)
Panoul spate si fusta din fata sunt gata.Mai vine dat grund peste locul unde am finisat, apoi finisat cu apa si pregatite de vopsit.Aseara am facut ultima asamblare preliminara.
Am mai pus si volanul cel nou, l-am taiat pe cel vechi, iar coloana de directie am atasat-o celui nou.
Din pacate pozele sunt execrabile.Dupa cum va spuneam (in alt topic) camera mea foto este pe moarte.Displayul si-a dat duhul deja si nu prea vad la ce fac poze.Noroc ca mai functioneaza functia macro, dar nu in toate pozele este activa nu imi prea dau seama, neaparandu-mi nimic pe ecran.Cat de curand sper sa-mi iau o camera noua, pana atunci sper sa imprumut una.Din pacate aseara nu am avut alta alternativa.

Modelul asta are arcuri?ca eu am unu rene metge nr 2 si nu are arcuri... si sunt curios daca al tau are..merci :D

FED express 09-04-12 20:50

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4974219)
Modelul asta are arcuri?ca eu am unu rene metge nr 2 si nu are arcuri... si sunt curios daca al tau are..merci :D

N-are.

FED express 14-04-12 21:33

Am dat in grund fusta fata si panoul spate.Urmeaza sa ma apuc de finisare si sa ma decid asupra unei culori.Oare cum i-ar sta neagra ? :rolleyes2

mac_rineanu 14-04-12 21:35

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4981708)
Am dat in grund fusta fata si panoul spate.Urmeaza sa ma apuc de finisare si sa ma decid asupra unei culori.Oare cum i-ar sta neagra ? :rolleyes2

O sa fie ca de securisti....pune-i si un nr vechi din 3 cifre....

2010 14-04-12 22:17

Quote:

Originally Posted by mac_rineanu (Post 4981710)
O sa fie ca de securisti....pune-i si un nr vechi din 3 cifre....

Foarte tare asa Marcele!

FED express 21-04-12 21:01

3 Attachment(s)
Da, cred ca o fac neagra pana la urma.Mai pretentios negrul...
Tocmai de aceea ma chinui mult pana cand caroseria va iesi la perfectie.Am luat chitul fin si am inceput migaleala...
Chit, finisat, grund, finisat, chit si tot asa...

Cel mai mult ba bucur ca am mai rezolvat niste probleme de matrita la panoul fata...am rezolvat un luft cam maricel.Am lasat loc si de vopsea si lac, multumiri pentru sfat lu' bossu Radu.
La fel si la panoul din spate am eliminat ceva...o chestie care oricum venea sub numar...dar nu-mi place sa ma gandesc ca dupa ce o vopsesc se ascunde ceva acolo :lol:

Inca mai am de finisat ca am dat grundul putin mai gros.Mai vin ceva finisaje si un saptamanile ce vin...cred ca o vopsesc.

FED express 25-04-12 16:55

2 Attachment(s)
M-am hotarat.R12 va deveni negru.

Intre timp...am cam neglijat 850CSI-ul asa ca am mai lucrat cate ceva.Am decapat usile (care erau albe, de la incercarea esuata cu vopseaua ai sintetica) le-am dat in grund si le-am vopsit de proba.In felul asta am facut o proba si pentru nuanta.E bestiala.Mie imi place foarte mult, e metalizata, arata super la soare.Cred ca va fi ce trebuie pe macheta.

Am vopsit pe interior si am dat si lac.S-a uscat rapid, fara probleme.Pe fata usii, nu am mai dat lacul ca am observat ca s-au pus niste mici mizerii.Se observa daca te uiti foarte atent la lumina.Asa ca o sa o matuiesc putin cu 2000 si dupaia, dupa ce le indepartez o sa le mai dau un strat de vopsea si unul de lac.

Am decapat si grunduit si farurile escamontabile si capota am refacut-o.Mai am de refacut portbagajul, sa dau jos vechiul grund, sa termin zona stopurilor si sa-l regrunduiesc.Apoi sa mai dau o mana de grund pe caroserie si sa o finisez, apoi va urma vopsirea.

Atasez cateva poze cu usile sa va faceti o idee despre ce vorbeam.

All times are GMT +2. The time now is 21:44.

- Copyright 2026 4Tuning