![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
se pare ca azi e posibil sa ma aleg cu itp pana in 2009 problema este ca am amortizorul stanga spate rupt si trebuie sa o rezolv cumva.poate cu ocazia asta intaresc si amortizoarele
|
cum ai reusit aceasta performanta ? amortizor rupt ?
vb cu segemeul poate mai are vreun amortizor ......... |
o sa vad cum o rezolv,sincer nu stiu cum s-a rezolvat aceasta performanta.Faceam franele cu shoarecele azi ca a trebuit sa schimb pompa de frana sa pun cu dublu circuit si cand sa aeriseasca in spate a vazut ca era rupt de jos din prindere.Ai idee daca cumva atunci cand trebuie sa intaresti amortizoarele trebuie sa aiba aceeasi uzura ?
|
nu ma pricep eu la modificari de genul asta .......
dar din carti vorbind cred ca ar fi bine sa fie la fel, tija sa nu fie zgariata, lovita sau sa nu aibe uzura, aceeasi marca (daca se poate) iar pe fata vezi sa nu iti faci un amortizor de papuc si unu de berlina ca dupa aceea o sa stea masina intr-o parte. |
da, asta am aflat si eu, ca tija nu trebuie sa fie zgariata, iar uzura nu conteaza, chiar daca a curs uleiul din ele...
PS: pana treci ITP-ul, poti sa mergi fara amortizoare, e mai bine fara ele decat cu unul singur...sa nu stea masina inclinata; dar sa ai grija cum mergi ;) |
...oricum ar merge, eu nu il vad prea bine pe aici prin oras.. :-s
|
mai nu stiu ce sa zic dar o varianta sunt ochelarii.......
|
:)) o sa vad ce fac deocamdata e shoarecele cu ea si cred ca merge incet...de fapt lasa ca stim noi cum merge el...o sa vad ce o sa fac cu amortizoarele ca tare ar trebui sa le intaresc
|
Quote:
ce soarece??? |
:))) asa ii zicem noi unui prieten...nu ai auzit de turbo shoricelul?oricum multumesc pentru toate informatiile legate de amortizoare si sper sa o rezolv cat mai repede,Mihnea oricum daca e sa fac iti dai seama ca faceam de berlina ce dumnezeu...problema la mine e legata de uzura,ca de exemplu daca iau unu uzat SH si cu asta al meu nu sunt la fel uzate,iar daca iau unul noi si il pun cu asta de pe masina iar nu au aceeasi uzura.Tre sa vad exact ce si cum
|
Quote:
|
am inteles sa traiti.multumesc de sfat.oricum nu am de gand sa merg singur si o sa apelez la prieteni.intai sa vad ce hotarasc,tind sa merg pe un amortizor SH ca ar fi mai ieftin.
|
... sper sa ai noroc sa nimeresti si unul bun... :)
sambata vii cu "fata"?? :D intr-un piciorush?? :D |
da vin cu ea intr-un "piciorush".O sa o fac asta e ce sa fac am scapat de problema cu cutia si a aparut asta cu amortizorul.trec eu si peste asta cumva
|
e ca la femei cu daciile astea , intotdeauna apare ceva :)))))))))))))))
gandestete ce ai face in timpul liber si cu banii daca nu s-ar mai strica....... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning