![]() |
Re: dacia arad
felicitari ;)
|
felicitari domnule ;)
|
frumoos:peace:
|
si eu am ramas surprins cand m-a sunat un prieten sa ma felicite pt ca eu nu stiam ca va aparea.
Va multumesc si voua pt urari !! cat despre masina T2-ul a luato pe ulei rau de tot, scoate un fum parca ar fi locomotiva pe aburi, ca urmare masina va intra in lucru la o configuratie total schimbata care sa fie facuta ca la carte. stage 2 - galerie in lateral inox, izolata - T3 - renunt la intercoolerul ascuns in aripa pt unul mai mare montat in fata - trasee de ulei si trasee admisie complet refacute Am multa munca sper sa nu stau f mult fara masina |
Felicitari si spor la lucru la noile modificari.te mai asteptam pe la timisoara :d
|
fao repede si hai sa ne dam :twisted:
|
auzi,vreau si eu un autograf
|
2 Attachment(s)
noi am primit deja
am simtit nevoia de o exemplificare la ce a zis camil :lol: |
Felicitari !!!astept autografu!!!am cumparat 2 reviste sa fiu sigur ca primesc autograf :)
|
1 Attachment(s)
radu, mai trebe sa rezolv si cu cutia, si chestia e ca toate au nimerit acum cand am si o problema de sanatate, dar ne vom da, desi nu prea stiu ce sanse voi avea in fata lui mighty 1,7 re volvo turbo
la faza cu autografele inca nu stiu ce sa zic :?: Cata foarte buna exemplificare ! Ieri am si inceput treaba , poza cu o comparatie |
Quote:
trebuie sa fie respectata si munca omului cumva... tine'o tot asa canny ;) |
Super tare bordul !
|
|
3 Attachment(s)
work in progress
cata ms de filmulet :) |