![]() |
Re: Scoala de soferi !
m-a ajutat bunul Dumnezeu si am luat sala!!!! acum sa vedem maine .. la strada ce fac cum fac .. dar strada a fost pe locul 2 .. ce a fost mai greu pt mine a trecut:) sper sa va dau vesti bune maine
|
Quote:
|
nu .. dar am auzit ca de maine s-ar baga...:( nu stiu exact
|
la noi sa bagat de saptamana asta lunea viitoare am sala si pe 25 septembrie orasul
|
Quote:
|
asa m-a progrmat sala o pot da in fiecare luni miercuri si vineri pana pe 25 septembrie ,deci am destul timp de exersat
|
eu am luat.. sunt cel mai fericit de pe pamant astazi ..:X succes si celor care vor avea in continuare
|
Quote:
|
Pana la urma din ce data vor da cei din Bucuresti sala pe calculator ? Stie cineva ?
|
eu am picat ieri ,am dat la rodel si mia dat dosaru' sa ma duc eu sa mi-l depun in pipera dupa 20 septembrie si cica nu o sa e mai dea nicaieri sala decat in pipera pe calculatoare :(
|
am dat si eu sala pe pc.... pe 13 august am luat.... si la oras m-au programat pe 8 sept :|
|
Oare in Bucuresti au bagat sala pe calculator?
|
cu multe felicitari am fost respins ,am facut 20 de puncte ,dar vreau sa spun ca au fost niste intrebari de ramaneai masca ,foarte multe intrebari vechi cu alt context si semnificatii niste intrebari de mecanica de tot .... asta e romania !!!
|
Ai dat pe foi, sau pe calculator ?
|
Quote:
sunt intrebari de mecanica mie mi-au cazut 3 iar la intrebarile cu imagini calitatea imaginilor lasa de dorit si trebuie sa te uiti foarte bine ca sa intelegi..... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning