![]() |
Re: Masini Abandonate!
2 Attachment(s)
|
Sincer aceasta masina nu cred ca e abandonata.
|
Am luat la pas militari-ul intr-o seara si am gasit vreo 5-6... tico si alte natii... mai sunt o dacie 1310 si ceva hatch in 3 usi pe un teren viran din zona mea...
Dar nu prea inteleg de ce dati si adrese exacte ca poate le vin idei unora dupaia. |
Salut baieti , am mai gasit cateva masini chiar si in vacanta :D Cand vin atasez niste poze cu telefonu`, pozele sunt facute in apropiere de Braila..
|
ieri am vazut si eu chrysleru ala ... e parasit :) chiar m-am gandit la topicu asta insa nu aveam baterie la telefon
|
sta acolo de cativa ani buni...pacat de el.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Din vacanta : Pejos 304 in localitatea Albac jud Alba (cred ca are proprietar , dar este "abandonata" din cate vedeti)
Mai are putin si se "integreaza" in peisaj ... |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce masini abandoneaza unii
|
Am si eu in zona unde stau niste masini abandonate. Eu zic ca au sanse sa fie salvate daca doreste cineva (Opel Record C in 4 usi - are sitcher cu RETROMOBIL, un Renault 12 si o Ww "broscuta"). Ambele sunt inmatriculate. Poze nu am dar cand o sa pot o sa fac.
|
masina a fost refacuta acum 10 ani ( este in zona mea Pantelimon ) mereu o vad cum zace acolo pacat de ea :( are jante ats si cam atat .
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning