![]() |
Re: Opel astra clasic vs logan??
Quote:
|
INCHIDE CINEVA TOPICUL ASTA???????
offtopic: clio 3 e facut in spania si franta, si intradevar e diferentza si intre loganul pt brazilia, india si loganul pt romania.....da ce sa faci asa suntem noi considerati mai prosti si in general masinile destinate europei de est sunt mai sproaste decat cele pt europa de vest |
da Race si logan sedan are MAI MULT loc in spate... io zic ce am simtit si anume nu am avut loc :|
si race esti tu penibil nu cred ca stii sensul cuvintelor MULT MAI MULT mie nu mi se pare ku atat de mult mai mare:| si astra macar are forma la bancheta nu sunt 2 perne drepte unite perpendicular si puse la cea mai a draku inaltime :| |
Quote:
|
depinde si ce persoane bagi in ea...k dak bagi micutzi d'astia k mine de 1.92 si 100kg nu crek mai e asa super spatzioasa......oricoom in Astra stau boier la dimensiunile mele;)
|
da au optiuni multe.....da cu cat mai multe optiuni,cu atat mai mare pretzu
SA INCHIDA CINEVA TOPICUL!!!!!!!!!!!! |
cel mai simplu raspuns OPEL
|
daca iei in considerare designul exterior, cel interior si calitatea materialelor din interior, ergonomia, economia de combustibil...astra e mult peste logan...e ceva mai scumpa da merita banii...
|
Quote:
|
pai bine eu am inteles de mult asta, dar in momenul in care am cumparat masina nu avem 4 mii de euro in plus
|
dogy_10 stim ca ai inteles cel putin io mi-am dat seama... aia e 4000 de euro nu-s de colo nu-i faci cat ai bate din palme dar se pare ca unii n-au inteles si de-aia...
|
loganu e o masina de *** . spun asta cu toate k e marca noastra a' asta e adevaru :cry: . . puncte tari : sta pe viraje k o dacie , balanseaza , volanu e aproape k la dacia 1310 (tragi de el si cu dinti shi abia se misca) ...km atat imi trece prin cap momentan ... cat despre astra , e o masina buna . imi place . motoru nu prea trage ( 1.7 nu prea trage. ala d 2.0 dti ...merge da' nu e impresionant) un alt lucru care nu mi-a placut este faptul k nu prea ai loc pt picioare p locul din dreapte fata( acolo am stat km 500km si imi amortisera picioarele ...) plus k scaunele nu sunt prea confortacile ...
|
scaunele sunt joase si au forma corpului... pt unele pers pot fi incomode dar pt mine st numa bune... cat despre statu in spate eu am destul loc.. .si nu-s asa mic am 1.80 si 82 kile...
|
daca nu ai bani , si dai 7-8 mii p logan ...esti fraier . mai bn cauti si iei un secondhand din ro sau afara si iesi mult mai castigat(ujn golf 4 de exemplu ...care nu se compara cu loganu . loganu nu face fata nici unui golf 3 care a fost proiectat cu peste 10 ani in urma :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning