![]() |
Re: E46 - Bagged
Cred ca se refera la parbrizul ce isi schimba culoarea dupa timpul de afara ... se inchide la culoare sau se deschide ... nustiu daca m`am facut inteles ..
|
adica heliomat, am cercetat piata, :) pilkington are ceva sungate si din cate am vazut ii cam scump... mai este o firma am uitat cum se numeste... nordglass parca, 8 mil au heliomat...
s-ar putea sa aleg varianta parbriz cu folie 50%... |
daca pui folie pe parbriz, am un pont pt tine ;) imi zici pe pm:))
|
asa, fa-ma curios acuma :)) pai zimi pe pm...
|
Felicitaaari!
http://www.stancenation.com/2012/02/...nia-with-love/ Singura masina din Romania care merita sa fie pe Stance:Nation. Pozele din hala aia sunt .. nebunie :D Abia astept sa o vad live pe la showuri anu asta. |
Felicitari pentru masina .... este criminala .. arata foarte bine ..... si felicitari ca ai pus-o pe stance nation .. urmaresc site-ul acel de mai mult timp si nu am vazut nici o masina din Romania ....
Inca odata felicitari nu schimba nimic la masina .. este perfecta asa ... Bafta |
Nebunia lui Salam.
Felicitari pentru munca depusa, determinare si pasiune. Toti pasionatii de stance&fitment cred ca sunt mandri de tine/masina. |
Quote:
Poate o sa iti vedem masina pe Transfagarasan. |
|
Belea masina felicitari ! BMW`ul asta si KYS`ul (loganul) sunt blana ....
|
Pfff ce-ai putut sa zici, Loganul ala e SUV comparat cu multe masini de la noi, chiar si cu air ride, in special cu e46le asta.
@2peu - chiar ti-a polisat prietena buzele la jante? Mai rar asa ceva, trebuie sa tii de fata asta :rolleyes2 |
Acuma ma faci sa fac o declaratie de dragoste de sf. Valentin :)) ņormal ca tin, faceti un calcul si ganditi-va cat timp m-a sustinut, cat am lucrat la masina si m-a inteles.
|
Quote:
despre masina ce sa mai zic??? BOMBA!:twisted: si mai zic atat.....LET THE SUMMER COME!!!!!8) |
nu te-ai gandit sa renunti cumva la ramenele de la usi?:D ceva genul Mazda 323f:D...cred ca ar da super parerea mea:D!
|
Quote:
Scuze tupeu pentru offtopic ,da nu m-am putut abtine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning