![]() |
Re: Adunarea audiofililor
propun sa facem intalniri regulate ca sa nu ne mai chinuim cu anunturi
ce-ati zice? |
facem... dar nu prea se poate. cum ai garantia ca nu te trezesti singur acolo? :)
|
bad_boy2k are dreptate ....oricum daca e anuntza-m intalnirile cu o sapt inainte si sa isi dea fiecare cu parerea despre ora si sa cadem de comun acord ca sa ajunga toata lumea cei care sunt la munca sa aiba timp sa ajunga si ei ;)
|
da ma.... e ok sa avem un loc fix si o ora fixa... pt k asa, pot apare mai multi oameni chiar si neanuntati, dak se trezesc prin zona si au cateva minute. insa prezenta cred ca trebuie in continuare anuntata, mai ales k vine iarna si nimaniu nu-i convine sa tremure de frig :D:D:D:D
|
Cei interesati, maine la Tuning Show, ora 11 - 12, nu stiu sigur, pe B1 TV, imagini de la finala europeana EMMA din Herning. Asta ca tot vroiati sa discutati cu oamenii care au fost acolo, acum aveti ocazia sa ii vedeti pe sticla:)
|
multumim dorin...eu unu stiam de emisiune ca a anuntzat data trecuta...am vb aseara la intalnire cu cineva care a fost la emma in danemarca....mihai cu bmw cu VSS la numar ;)
|
propun o intalnire sambata la ora 19. Ce ziceti
|
pff.. mie mi-e peste mana... trebuie sa fiu la giurgiu in weekend si voi lipsi..
|
trebuie anuntzate mai din timp intalnirile la ultimele doua nu am fost multe persoane ;) eu unu sunt prezent vineri daca e ceva ;)
|
atunci sa incercam vineri la ora 8?
|
eu nu pot nici vineri... la ora 2 eu deja sunt plecat din buc
|
ar fii ok la 8 dar sa vedem care cum vine ?
|
nu pot veni, am desfacut tot de pe masina (minus fire) si am si diverse alergaturi... :(
|
Eu ma bag!
Cine se mai anunta? |
eu cu inca un prieten ne bagam...mai vine si marinu din ce a zis deci suntem 4 pana acuma sa vedem care cum mai vin......
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning