Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

DVDValy 21-01-07 23:46

Re: Club Clio

Quote:

Originally Posted by Min'u (Post 707985)
salutari club clio :D

de 2 zile sunt mandru proprietar de clio II 1.4 16v / masinuta asta e bestiala!

revin cat de curand cu poze

bine ai venit clio friend ;)

Min'u 22-01-07 02:16

am planuri, dar mai mult pe partea optica.
pentru crosetat prin oras are destui cai si nu prea renteaza sa investesti sute de euro pentru 10 cai.

sper sa ne vedem curand la meetinguri. salutari!

R5 super 22-01-07 17:10

Vand piese pentru clio....relatiii la tel 0745261170 sau pe messenger-> teo_danis

R5 super 24-01-07 19:41

salut....m`ar intreresa si pe mine schema electrrica la clio si rolul suguranteol.......cine stie vb pe messenger...teo_danis.bafta

rattzy 29-01-07 01:32

salut baieti:peace:
mi`am achizitionat si eu un clio 1.4 8v acu vreo luna.
pana acu nu am schimbat decat curea alternator,distributie si ulei.
si acuma incepe joaca...vreau sa incep sa tunez otara cutiuta mea...atat la motor cat si exterior si interior...
care are ceva service sau care ma poate ajuta sa`mi dea sfaturi i`as multumi toata viata :D
am citit toate mesajele de la voi...in vara am vazut ca scriati zi de zi acuma a`ti lasat`o cam moale
so?care ma poate ajuta...vreau sa dau ceva calutzi in plus ca nu prea ma ajuta masinuta la 75cp care`i am acuma...
am vb cu cineva la service`u pilot pt o evacuare completa + filtru de aer sport da nu prea imi mareste puterea ~10cp
deci care ma poate ajuta fac cinste cu ce vrea el :D

mersi frumos

SUN 29-01-07 17:59

Asta e bai rattzy...fondatorii acestui club adica NightRider si eu am suferit fiecare cate un accident destul de grav iar momentan niciunul din noi nu mai are masina...acum lasam acest club in mainile celor doi prieteni care ne-au sustinut si ajutat pe parcurs, adica Toto si DVDu! Numai bine!

rattzy 29-01-07 18:08

imi pare rau despre cele intamplate
sa speram ca poate ma ajuta si pe mine baietii :)
multa sanatate si multa bafta !!!

DVDValy 29-01-07 20:43

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 721221)
Asta e bai rattzy...fondatorii acestui club adica NightRider si eu am suferit fiecare cate un accident destul de grav iar momentan niciunul din noi nu mai are masina...acum lasam acest club in mainile celor doi prieteni care ne-au sustinut si ajutat pe parcurs, adica Toto si DVDu! Numai bine!

multumim sun-ule oricum sti dc nu vi la urmatoarea intalnire reno te bat chiar dc iti iei maibah

DVDValy 29-01-07 20:48

Quote:

Originally Posted by rattzy (Post 720299)
salut baieti:peace:
mi`am achizitionat si eu un clio 1.4 8v acu vreo luna.
pana acu nu am schimbat decat curea alternator,distributie si ulei.
si acuma incepe joaca...vreau sa incep sa tunez otara cutiuta mea...atat la motor cat si exterior si interior...
care are ceva service sau care ma poate ajuta sa`mi dea sfaturi i`as multumi toata viata :D
am citit toate mesajele de la voi...in vara am vazut ca scriati zi de zi acuma a`ti lasat`o cam moale
so?care ma poate ajuta...vreau sa dau ceva calutzi in plus ca nu prea ma ajuta masinuta la 75cp care`i am acuma...
am vb cu cineva la service`u pilot pt o evacuare completa + filtru de aer sport da nu prea imi mareste puterea ~10cp
deci care ma poate ajuta fac cinste cu ce vrea el :D

mersi frumos

dc vrei sa ii maresti copii masini tale trebuie sa ii faci cip asta e cam primu pas
al 2-lea sa iti schimbi axele si sa iti subtziezi chiuloasa
3 sa iti schimbi evacuarea incepand cu galerie si terminad cu finala
si continua lista .................................................. ..
sport la lucru ;)

DVDValy 29-01-07 20:50

Quote:

Originally Posted by Min'u (Post 709222)
am planuri, dar mai mult pe partea optica.
pentru crosetat prin oras are destui cai si nu prea renteaza sa investesti sute de euro pentru 10 cai.

sper sa ne vedem curand la meetinguri. salutari!

mai e putin circa 20-30 martie -si in functie de vreme

Toto - BOD 30-01-07 10:50

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 721221)

fara suparare, dar nu e prima data cand citesc asta de la tine! Din cate vad eu fondatorul acestui thread este NightRider, deci el poate fi numit fondatorul clubului. Nu inteleg de ce atata birocratie pt un thread! Cum ti-am mai zis si pe clubclio.ro, acesta nu este un club in adevaratul sens al cuvantului. Este doar un loc unde se intalnesc proprietarii si pasionatii de Renault Clio. Este locul in care se pun intrebari si se cer sfaturi! Este locul in care oricine este binevenit si niciunul nu este mai presus decat altul. ClubClio este al tuturor proprietarilor de Clio in aceeasi masura.

In fine... poate ne vedem la urmatoarea intalnire Renault.

Min'u 30-01-07 13:56

Quote:

Originally Posted by DVDValy (Post 721516)
dc vrei sa ii maresti copii masini tale trebuie sa ii faci cip asta e cam primu pas
al 2-lea sa iti schimbi axele si sa iti subtziezi chiuloasa
3 sa iti schimbi evacuarea incepand cu galerie si terminad cu finala
si continua lista .................................................. ..
sport la lucru ;)

salut valy,

1.)
- am solicitat solutii pentru cip tuning, iata raspunsurile:

Intre 10 si 14% din puterea si cuplul motor care le are masina acum,
in functie de setarea aleasa. 220 euro este pretul pentru acest model.

Puterea creste cu 11CP , iar cuplul de la 127Nm la 140Nm.
Costul operatiunii este de 650 RON.

Din sursele mele de informare, cipu uzeaza prematur motorul, si cum masina asta nu e noua si va ramane cuiva din familie, n-as vrea sa i-o las pe post de bibelou.

Tu esti cipuit? merita ?

2.)
- care sunt implicatiile, castigul de cai si costul ?

3.)
- evacuarea se va face dupa jante, da-n limita bunului simt. am intalnit masini cu prea putini cai pentru poluarea fonica pe care o fac :rolleyes2

PS: imi cer scuze daca ar fi trebuit sa postez la zona tehnica, da cred ca topicu asta are mai mult succes

salutari!

TheMadMan 30-01-07 14:02

aveti de curiozitate careva sa cumpar si eu un cd sau casetofon de clio, eventual si de logan vreau.

e urgent!

Min'u 30-01-07 15:35

mad, ai PM:!:

07_PIN 30-01-07 21:04

Quote:

Originally Posted by TheMadMan (Post 722446)
aveti de curiozitate careva sa cumpar si eu un cd sau casetofon de clio, eventual si de logan vreau.

e urgent!

Salutare si bine v-am gasit !!!!

Vezi ca este unul de vanzare pe reno.ro. Am postat si pe clubclio.ro

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning