![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
Quote:
Suntem offtopic, as prefera o discutie pe YM. dar daca vrei sa continuam aici, no problem! 1.Nu conteaza ce masina am eu! Iar gusturile nu se discuta! -engleza aia de balta nu da bine imaginii tale! mai bine n-o mai folosi! 2.arata ca...ce? K nu am chef sa intru in discutie cu toti care ar vrea asta! Nu cred k sufar la faza asta! 3.Nu te cunosc nici eu... asa ca paranteza a fost pt a evita un nou set de "mishto-uri" de prost gust! (m-am asigurat ca intelege si cei care e mai prosti) 4.Daca ai observat reply-ul meu de pe celalat topic: era tocmai ca sa intelegi ca nu ma intereseaza ce ai avut de spus. MI-am dat seama dupa acel =)))))) k era vb de mine, gabi scrisese cu mult timp in urma...LOGIK!;) Nu am nevoie sa imi lasi tu loc de replica! Imi fac singura, oricare ar fi ea! (asta pana nu ma sictiresc de inca un zmeu) PS: TuningBOy a mai vb cu mine...poate are ceva de adaugat! |
Quote:
lasand gluma la o parte... evlsant0s_rl e id`ul .. hai pe ym .. sa nu-i mai ... "scarbim" pe oamenii astia ... :) nu ? rezolvam acolo restul problemelor .. cum ar fi .. engleza mea ... "de balta" si tot asa :) te astept |
s-ar putea sa te fii grabit un pic cu acel ... " suntem offtopic " ... ;) ramane de vazut :)
|
Mi se pare mie... sau incepi sa ridici steguletul alb? ID-ul meu il gasesti in profil(daca nu ti-a dat prin cap sa cauti acolo..inca!)
|
sunteti neseriosi... mi-am cumparat degeaba floricele si cola( de la ADRIA..coca-cola e scump ce draq )
DA,cu ea am mai vb ..mi se pare super OK... acum depinde de discutii..de ce se intelege .. eu cu fetele niciodata nu am nimic( si chiar cand am nu arat(normal sunt si cazuri de fete care din prima mi se face sila..ex clar:fata cu 350Z---dar poate am inteles-o eu gresit pe ea ..noi sa fim sanatosi) ..poate mai tarziu ma pot folosi de "ceva" ) |
Quote:
de unde sa stiu eu ca acolo gasesc id`ul tau .. . asa-i frumos ? sa-ti iau id`ul ? nu ... mi-l dai tu .. daca vrei , daca nu , nu , vad ca vrei .. si ... cu steguletzul ... ramane de vazut ;) tuning boy ... nu suntem neseriosi ;) u`ll see... |
da mai .. dupa lungi discutii ...
clauditza... :) e o scumpete.... o sa vedeti .. e o scumpete... m-am inselat... amarnic ... :) in privinta unor chestii ... :) |
:lol: acum chiar ca sunteti neseriosi :lol: :lol:
eu stiam asta deja...dar nu ma asteptam sa spui tu asta! |
Fuck!!! Chiar cand vroiam sa pariez pe Evl...
Ne dezamagesti nenea.S-au ti-a facut vraji??Farmece??? Nu mai exista barbati adevarati in tara asta. EvSant0S poate te vad la un stop ca te bagi in fata sa vorbesti cu vreo gajika cu Matiz.Mwahahahaha! Ce face femeia potrivita din om... |
Quote:
si eu stiam asta deja... a fost interesanta discutia voastra:lol: puteati continua linistit aici...sa ne mai destindem si noi;) ma bucur ca recunosti ca te-ai inselat, si crede-ma ca nu multi ar face lucrul asta. Aici te deosebesti de un cacat de om;) :dance: :caffine: :flower: |
si eeu stiam k e o fata super super super dulce da doar cand vrea.....si depinde care mai vine s o enerveze cu bagatu in seama..(astia ma afecteaza si p min) ....si am lasat acest mesaj aici pt k tin la ea....
|
Quote:
eu nu cautam decat sa ma conving ..daca am dreptate sau nu , daca am judecat-o cum trebuie sau nu .. eu sunt mai curios de fel .. v-am dezamagit ? citeste cu atentie ... fiecare cuvintel in parte... :) si o sa intelegi .. repet, clauditza e o scumpete. referitor la ce a zis vali b ... :) adevarul e tot timpul undeva la mijloc ;) remember that, again .. citeste cu atentie fiecare cuvintel in parte... ca nu-s aruncate degeaba pe acolo .. |
Ce draguuutz...mai sunt si oameni care au o parere buna despre mine! Si acestia sunt cei care m-au cunoscut! Asadar...baieti: nu va mai aruncati sa faceti afirmatii nefondate! O seara buna tuturor!
PS: Nu-s vrajitoare! :-P |
Quote:
deci .. eu am parerea mea despre ea.. nu-i corect sa va influentez.. care vrea s-o cunoasca... s-o cunoasca... va trage singur concluziile ... si cu asta am cam incheiat :) |
Quote:
Fiecare cu parerea lui :-) punct. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning