![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
Declar iesirea ca fiind una de succes parerea mea :D Sa apara si pozele va rugam frumos :D
|
Una fffff belea...fara cele doua mici incidente...:D:D:D pentru un incident imi cer scuze...dar...no...asta e...;)) a fost massssaaaaa massssaaaaaa!!!! RBO doar nu crezi ca ai scapat de intalnirea de la cabana nu??? ca te ia mama draku;)))..hai ai timp pana joi sa faci rost de cabana:D:D:D
|
Quote:
|
Incercam shefu incercam :D ... telephonu e sfant ... numa sa raspunda si lumea la el :D
|
Asheaaaa .. cu cabana(Muntele roshu la Cheia http://www.funromtour.ro/localitati_...ntele_Rosu.htm) s-a rezolvat :D Deci weekendul asta .. stabilim de cand pana cand. In camera cu: 8 paturi ... 350.000/persoana
2-3 paturi ... 400.000/persoana Vreau sa stiu pana JOI 6 Septembrie Cine vine si cum doreste sa fie cazat. INCA O DATA PT CINE NU STA BINE CU DIOPTRIILE (gen mugur :lol:) JOI 6 SEPTEMBRIE ESTE TERMENUL LIMITA IN CARE VA MAI PUTETI ANUNTZA PREZENTA. VA MULTUMESC :* P.S. Oferta este valabila si pentru restul membrilor 4tuning(Membrii Speedline si cei independentzi:D) |
Quote:
ai inteles ma?;))) si nu stau rau cu dioptriile deloc.:D:D:D cat stam...de vineri pana duminica sau cum??;) |
O camera adjudecat -->Camera 2 persoane : Mugur + Laura(Vineri-Duminica)
|
Apropo ... de astazi pana Miercuri- Martzi ma gasiti numai la Telefonul meu mobil ... adica 0745887393
|
Quote:
|
Atunci din ce am auzit si de la restul care au zis ca ar vrea sa vina dar ma anuntza pana joi deci nu e sigur au zis ca Sambata Duminica
|
14 Attachment(s)
In ciuda celor 2 mici evenimente intamplate azi , a fost o zi superba ;) La urma urmei e bine ca ne-am distrat si ne-am simtit bine ;)si ceea ce cred eu ca este cel mai important :D
ps:mugur stai linistit frate ca nu-i nici o pb, se mai intampla ;) Si cateva poze :D |
E by default observ eu....:D:D:D
Oricum a fost masssssaaaa masssssaaaa:D |
de mult nu am mai ras asa ... :)) distractia a fost maxima mai ales prin padure :))
|
BMW-M-Power u cine esti??Care esti de prin poze ca nu te stiu :-/ Ai fost ieri cu noi sau ce te bagi in seama cu japca :))
|
am fost sub acoperire ... mafia lucreaza cum ar spune unii :D :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning