Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

szambi77 01-07-07 11:50

Re: Spark..

Quote:

Originally Posted by W35T (Post 975570)
Salutare... nu m`am suparat chiar deloc pe spark.. i`am inteles intentia.. doar ca era putin offtopic acolo.. dar am vb dupa pe thread`u meu.. deci nu e nici o problema.. ;)

Ca propunere, posteaza-ti masina la threadul "Masina mea" si hai Vineri la intalnire...

W35T 01-07-07 12:14

Re: Masinile si userii nostrii

pai e postata deja.. e pe : https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a/page-2.html ...si mersi de invitatie.. si daca se poate imi spui si ora si locul..

szambi77 01-07-07 14:10

Vineri ora 21.00 sub "podu' nou" (Decebal) in parcare

nistea mircea 12-07-07 17:57

Re: masinile tari din sm....by Criwar

10 Attachment(s)
gemenii din oras au iesit la plimbarica. desi nu sant ca doua picaturi de ploaie sant FRUMOASE FOC:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

valineamtsm 13-07-07 16:50

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 994345)
gemenii din oras au iesit la plimbarica. desi nu sant ca doua picaturi de ploaie sant FRUMOASE FOC:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Masinile si userii nostrii? Au ajuns masinutzele pe threadul asta deshi erau la masinile tari din sm... cred ca iara deranjeaza pe cineva unde au fost postate aceste masini! Adica pe threadul "masinile tari din sm". Sau ce? nu sunt destul de TARI ca sa ajunga pe threadul care au fost?

FantomaSM 23-07-07 12:42

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 995958)
Masinile si userii nostrii? Au ajuns masinutzele pe threadul asta deshi erau la masinile tari din sm... cred ca iara deranjeaza pe cineva unde au fost postate aceste masini! Adica pe threadul "masinile tari din sm". Sau ce? nu sunt destul de TARI ca sa ajunga pe threadul care au fost?

sal man felicitari pt maSINA,nu te-ai gandit sai schimbi jentile?

valineamtsm 23-07-07 23:36

Quote:

Originally Posted by FantomaSM (Post 1010231)
sal man felicitari pt maSINA,nu te-ai gandit sai schimbi jentile?

Merci de apreciere... :)
Salut... Nu m-am gandit sa-i schimb inca gentile... cel putin o buna perioada de timp... ma gandesc mai degraba sa-mi iau un smart cu tot cu jenti... si sa-i bag un motor de hajabusha bi-turbo :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
Sa vad dupa aia cine sa mai pune cu mine din romania asta mare!!!! :) HAHAHA :lol:

veveve 25-07-07 11:25

faine pozele vali.le sta bine impreuna :P

valineamtsm 25-07-07 14:03

Quote:

Originally Posted by veveve (Post 1013025)
faine pozele vali.le sta bine impreuna :P

Merci veveve ;) 8)

Cheetos 13-08-07 23:08

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1010601)
Merci de apreciere... :)
Salut... Nu m-am gandit sa-i schimb inca gentile... cel putin o buna perioada de timp... ma gandesc mai degraba sa-mi iau un smart cu tot cu jenti... si sa-i bag un motor de hajabusha bi-turbo :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
Sa vad dupa aia cine sa mai pune cu mine din romania asta mare!!!! :) HAHAHA :lol:

Acuma nu de sa ma leg dar nu prea stiu cine ti'l poate face calumea la noi in tara,poate ca ma insel da ma rog.
Si i'o vroiam sa fac ceva tot de genu numa cu o broscuta veche.
Iti zic un lucru tu pana cand o sa ajungi in final si tragi linia ca acuma ii gata o sa ajungi pe la vro 10.000 de e.

Spor la treaba si sa vedem ce iese.:)

valineamtsm 15-08-07 05:33

Quote:

Originally Posted by Cheetos (Post 1045311)
Acuma nu de sa ma leg dar nu prea stiu cine ti'l poate face calumea la noi in tara,poate ca ma insel da ma rog.
Si i'o vroiam sa fac ceva tot de genu numa cu o broscuta veche.
Iti zic un lucru tu pana cand o sa ajungi in final si tragi linia ca acuma ii gata o sa ajungi pe la vro 10.000 de e.

Spor la treaba si sa vedem ce iese.:)

Stiu cum este... dar speranta moare ultima... oricum daca nu gasesc cumparator la decapotabila... cat mai repede... cred ca reinviez o legenda (a se citi trabi) dar ... desigur motoarele inca ... stau... mai am doua in garaj... ma gandesc oare cu, care o sa am aderenta mai buna =)) :shock: :lol:
Si merci... dar ceva tot vreau sa fac...

robertzEL_bz 15-08-07 07:12

smart cu motor de hayabusha? nu ti`e frik k te ia vantu? ;)) hmm indranetz proiect .... o sa ma pun eu ku tine at;) sa`mi spui knd ai masina aia gata

Ovi407 15-08-07 15:35

vrei smartul vali?

valineamtsm 16-08-07 03:17

Quote:

Originally Posted by Ovi407 (Post 1048185)
vrei smartul vali?

Da. Ne intelegem. suna-ma pe 0740-980194
Numai bine :)

Bogdan SM 17-08-07 01:07

da de BMW din Carpati 2 nu stie nimeni nimik.. e unu care seamana cu " gemenele" dar e cu nr de Austria.. (tre sa ii fac poza.. dak nu apare pe aici..)

All times are GMT +2. The time now is 14:56.

- Copyright 2026 4Tuning