![]() |
Re: Spark..
Quote:
|
Re: Masinile si userii nostrii
pai e postata deja.. e pe : https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/42601-dacia-mea-1300-82-a/page-2.html ...si mersi de invitatie.. si daca se poate imi spui si ora si locul..
|
Vineri ora 21.00 sub "podu' nou" (Decebal) in parcare
|
Re: masinile tari din sm....by Criwar
10 Attachment(s)
gemenii din oras au iesit la plimbarica. desi nu sant ca doua picaturi de ploaie sant FRUMOASE FOC:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Salut... Nu m-am gandit sa-i schimb inca gentile... cel putin o buna perioada de timp... ma gandesc mai degraba sa-mi iau un smart cu tot cu jenti... si sa-i bag un motor de hajabusha bi-turbo :rolleyes2 :lol: :lol: :lol: Sa vad dupa aia cine sa mai pune cu mine din romania asta mare!!!! :) HAHAHA :lol: |
faine pozele vali.le sta bine impreuna :P
|
Quote:
|
Quote:
Si i'o vroiam sa fac ceva tot de genu numa cu o broscuta veche. Iti zic un lucru tu pana cand o sa ajungi in final si tragi linia ca acuma ii gata o sa ajungi pe la vro 10.000 de e. Spor la treaba si sa vedem ce iese.:) |
Quote:
Si merci... dar ceva tot vreau sa fac... |
smart cu motor de hayabusha? nu ti`e frik k te ia vantu? ;)) hmm indranetz proiect .... o sa ma pun eu ku tine at;) sa`mi spui knd ai masina aia gata
|
vrei smartul vali?
|
Quote:
Numai bine :) |
da de BMW din Carpati 2 nu stie nimeni nimik.. e unu care seamana cu " gemenele" dar e cu nr de Austria.. (tre sa ii fac poza.. dak nu apare pe aici..)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning