![]() |
Re: Counter Strike 1.6
eu nu pot sa joc in clan:sad: poti sa ma scoti de pe lista dar pot sa joc cu voi pe servere numai sa imi dati server si jucam
|
Quote:
pe mine ma gasesti mai mereu chiar si acum pe pcp.gemenii.ro , CLaudia sunt ;) |
intru si eu acum:D:D:D
|
Si pe mine aicia 81.18.74.158:27015 :D
|
RDss cu ce nume joci pe server?:D:D:D
|
păi ce mai aşteptăm, să-i dăm drumul:>
|
intai trebuie sa va inscrieti ca sa pot rula meciul , deocamdata sunt 3 persoane inscrise pe lista , am deschis topic pentru inscrieri ;)
Aici se fac inscrieriile :arrow: " Inscrieri 4TuninG cs PCP.GEMENII.RO " |
deci sa inteleg ca din cate persoane eram am ramas doar 3:|
|
Quote:
|
Nu conteaza cati sunt sincer , dupa cum bine a spus si tudy suntem 9 pana acuma si vor mai fi , mai este timp pana maine seara sau chiar mai devreme probabil , in functie de cati pot sa fie online si disponibili pentru a juca meciul .
Iar daca vreti rezerve sau jucatori si nu vom fi destui , am foarte multa lume care ar putea juca in meci . Bineinteles ca scopul este aceela de a juca doar noi astia de pe 4T dar daca vor fi eventuale probleme in lipsa jucatoriilor va pot asigura destula lume care poate sa joace cu noi . |
ma bag si eu la meci sau unde vreti , doar sa-mi ziceti la ce ora si unde ca sa nu fiu plecat. nick: R3d_d3vil
|
Quote:
Of.... mai sus vezi unde te poti inscrie pentru meci , hf |
abia m-am trezit, scuze :)) acum dau pagina:D thx
|
Quote:
|
Hai mai baieti numai vrea nimeni sa intre in clan si sa jucam si noi un meci?!!!!!Back page:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning