Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   BMW E30 Braila/Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/164981-bmw-e30-braila-galati.html)

monstruln 05-04-11 22:40

Re: BMW E30 Braila/Galati

asa am inteles fara suparare,desi nu stiu unde ar fi,ideea este ca sunt doua masini aproximativ la fel ma refer la motoare numai ca u ai avantaj greutatea fata de mine iar eu cuplu fata de tine acum tine si de sofer zic eu,masinile sunt apropiate 2.5vs 2.8?

monstruln 05-04-11 22:41

nu e al meu m3-turbo dar nici nu e un motor luat din dezmembrari..........:D

marius3030 05-04-11 23:20

Quote:

Originally Posted by Vexxatu (Post 4230690)
Adica ce vrei sa zici Dani, ca ursul meu e obosit?

eu spun ca nu e obosit deloc!l-am vazut in actiune si trage bine..;)

monstruln 05-04-11 23:23

trage bine nimic de zis dar asta nu inseamna ca ma face sau ca e de nebatut la br de aceea am zis ca nu e de speriat e un 2.5 nonvanos atat,iar daca ma bate nu castiga vreun premiu ci doar o strangere de mana asa ca sa numai zica lumea ca are vreo 40v:lol:

vali vtk 06-04-11 09:20

Cum E36 cabrio are cam 1650kg iar E30 coupe 1150kg diferenta de juma' de tona este destul de mare si te penalizeaza rau

daniwmk 06-04-11 10:16

1997 BMW 328i Cabrio - Curb weight (without a driver): 1430 kg

monstruln 06-04-11 12:08

corect 328 cabrio 1415kg are fara sofer:D

Gabi TAZ 06-04-11 12:21

mai terminati cu circul si cu atacurile la persoana.

stabiliti o data si gata, o sa stiti atunci cine fuge mai tare .

un motor din dezmembrari este tot un motor de pe o masina cu numere straine , ca a ta de altfel, deci dupa o regula simpla, masina cu numere straine=dezmembrari.

hai gata ca termin si eu.
:D

monstruln 06-04-11 12:26

nu este asa cum zici u dar in fine si u ai luat un motor la fel si nu are rost sa ne contram ai dreptate nr.straine=dezmembrari=masini fara acte.................fiare vechi:!:

Gabi TAZ 06-04-11 12:29

pai da man normal, nou oricum nu puteam sa il iau , nici eu nici altcineva.

monstruln 06-04-11 12:34

corect dar nu poti face comparatie intre o masina in care sau bagat banii ca la spital in intretinere,rezivii,accesorii etc si un motor care a zacut pe jos acoperit cu un celofan,a stat in frig,umezeaala si ce vrei u de provenienta nr staine si mers 50000km cu un singur ulei pe la nu stiu ce fraieri de la ciocile............asta zic eu nu altceva dar ai dreptate nu mereu ce e scump este si bun.......u ce mai faci cu ursul tau il mai vinzi sau il opresti

Vexxatu 06-04-11 15:11

Quote:

Originally Posted by monstruln (Post 4230840)
nu e al meu m3-turbo dar nici nu e un motor luat din dezmembrari..........:D

Prietene deja ne intindem prea mult la glume....Hai s-o terminam cu tampeniile ca nu are rost......Motorul meu este dat jos de pe alta masina......Doar nu puteam sa-mi comand unul la Bavaria nou!!!

Vexxatu 06-04-11 15:18

Quote:

Originally Posted by monstruln (Post 4230954)
trage bine nimic de zis dar asta nu inseamna ca ma face sau ca e de nebatut la br de aceea am zis ca nu e de speriat e un 2.5 nonvanos atat,iar daca ma bate nu castiga vreun premiu ci doar o strangere de mana asa ca sa numai zica lumea ca are vreo 40v:lol:

A zis cineva ca masina mea e de nebatut......Eu nu fac concurenta cu masinile din Braila....din cate stiu eu nu prea am provocat pe nimeni...de cele mai multe ori am fost provocat...ca si de data asta.....Esti un racer inrait din cate vad eu.. Daca nu ma insel...ne cunoastem....Ai invatat in P.S Aurelian?

Vexxatu 06-04-11 15:40

Quote:

Originally Posted by monstruln (Post 4232009)
corect dar nu poti face comparatie intre o masina in care sau bagat banii ca la spital in intretinere,rezivii,accesorii etc si un motor care a zacut pe jos acoperit cu un celofan,a stat in frig,umezeaala si ce vrei u de provenienta nr staine si mers 50000km cu un singur ulei pe la nu stiu ce fraieri de la ciocile............asta zic eu nu altceva dar ai dreptate nu mereu ce e scump este si bun.......u ce mai faci cu ursul tau il mai vinzi sau il opresti

De unde stii tu ca in masina ta ( care de altfel nu e nici macar a ta in acte ) s-au bagat "banii ca la spital"?....Ai vreo dovada? De unde stii ca motorul meu a zacut pe jos in frig etc etc...Nu uita ca si masina ta e "de provenienta nr straine" si nu stii tu exact cati km are in bord.......Ce sa zic, in final las-o moarta...Forum-ul asta nu e de balacareala, aici tre sa postezi niste sfaturi, niste idei, niste chestii cu adevarat importante...nu circ fara bani!!! Eu nu imi laud ligheanul (care de altfel este a mea in acte), este o masina veche cu multi km....Te salut si hai sa o terminam cu tampeniile pe acest thread...Lasa-mi te rog un pm cu nr tau de telefon si cand e sa fie ceva, cu cea mai mare placere!! Bafta!

monstruln 06-04-11 16:53

asa e sa lasam astea,pai banii am bagat eu de cand a ajuns in tara adica octombrie 2010,am mutato de stanga,si tot asa de aceea stiu ca nu a mai fost la 30 inainte,detin istoric etc.cand este de ceva daqi un sms sau suni la 0756938079 si daca sunt prin oras vin cu placere,te salut si mai vb daca e nevoie de ceva bft

All times are GMT +2. The time now is 12:35.

- Copyright 2026 4Tuning