![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
asa am inteles fara suparare,desi nu stiu unde ar fi,ideea este ca sunt doua masini aproximativ la fel ma refer la motoare numai ca u ai avantaj greutatea fata de mine iar eu cuplu fata de tine acum tine si de sofer zic eu,masinile sunt apropiate 2.5vs 2.8?
|
nu e al meu m3-turbo dar nici nu e un motor luat din dezmembrari..........:D
|
Quote:
|
trage bine nimic de zis dar asta nu inseamna ca ma face sau ca e de nebatut la br de aceea am zis ca nu e de speriat e un 2.5 nonvanos atat,iar daca ma bate nu castiga vreun premiu ci doar o strangere de mana asa ca sa numai zica lumea ca are vreo 40v:lol:
|
Cum E36 cabrio are cam 1650kg iar E30 coupe 1150kg diferenta de juma' de tona este destul de mare si te penalizeaza rau
|
1997 BMW 328i Cabrio - Curb weight (without a driver): 1430 kg
|
corect 328 cabrio 1415kg are fara sofer:D
|
mai terminati cu circul si cu atacurile la persoana.
stabiliti o data si gata, o sa stiti atunci cine fuge mai tare . un motor din dezmembrari este tot un motor de pe o masina cu numere straine , ca a ta de altfel, deci dupa o regula simpla, masina cu numere straine=dezmembrari. hai gata ca termin si eu. :D |
nu este asa cum zici u dar in fine si u ai luat un motor la fel si nu are rost sa ne contram ai dreptate nr.straine=dezmembrari=masini fara acte.................fiare vechi:!:
|
pai da man normal, nou oricum nu puteam sa il iau , nici eu nici altcineva.
|
corect dar nu poti face comparatie intre o masina in care sau bagat banii ca la spital in intretinere,rezivii,accesorii etc si un motor care a zacut pe jos acoperit cu un celofan,a stat in frig,umezeaala si ce vrei u de provenienta nr staine si mers 50000km cu un singur ulei pe la nu stiu ce fraieri de la ciocile............asta zic eu nu altceva dar ai dreptate nu mereu ce e scump este si bun.......u ce mai faci cu ursul tau il mai vinzi sau il opresti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asa e sa lasam astea,pai banii am bagat eu de cand a ajuns in tara adica octombrie 2010,am mutato de stanga,si tot asa de aceea stiu ca nu a mai fost la 30 inainte,detin istoric etc.cand este de ceva daqi un sms sau suni la 0756938079 si daca sunt prin oras vin cu placere,te salut si mai vb daca e nevoie de ceva bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning