![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
nu se vede care este?BMW E60
Provoc mebri acestei sectiuni "Freehand Design" la un tuning shop al bmw`ului e60 cat se poate de tunat BMW Series 5 2005 incepand cu data 25.10.2010 pana 15.11.2010 |
1 Attachment(s)
Pentru provocarea lui Milten >> scuze ca nu prea e tunat..dar asa imi mi`a placut mai mult :D
|
1 Attachment(s)
hai sa raspund si eu provocarii:D
|
1 Attachment(s)
Un BMW seria 5 tunat pentru MilTen !:wave:
Astept parerile voastre in privinta desenului!...si scuze pt claritatea pozei:D |
scz tuturora.. daca imi permiteti sa mai lungesc termenul pentru 2 sap multam anticipat:)
|
da dc inca 2 saptamani?
|
Totusi..nu`i cam mult 2 saptamani?..o provocare inseamna sa reusesti sa faci un desen cu masina respectiva in termenul dat :P
|
1 Attachment(s)
uite-o si pe a mea:arrow:
|
pt ca week trecut am avut o aniversare..in week asta plec in agapa...si deasta maine plec la bucuresti si abea facut rotile si restu numai lini...fac tot posibilul sa nu dureze 2 sap
|
mna haidati atunci altcineva cu alta provocare pana vine termenul lui milten? :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pun si eu un desen pentru provocarea lui marcelsilvyu cu tema Death Race Car
|
Quote:
Prelungire inca 2 saptamani 01.12.2010 Hai mai multi cu curaj ca este o tema frumoasa cine stie poate da cineva un ochi de la NATO aicea,si va ia pe la ei:lol: |
1 Attachment(s)
Asta e al meu pentru provocarea lui Mircea..nu e ca tancul lui paullardo..dar va garantez ca e la fel de solid..plus ca e si mai rapid :-"
|
6 Attachment(s)
astea sunt BMW-urile pentru provocarea lui Silviun95(E38 E46 E87 E64 Z4 si E66) ;abia astept sa le vad pe ale lui Silviu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning