![]() |
Re: RENAULT 11 TXE
frumos frumos,mult succes in continuare :D
|
7 Attachment(s)
ms :D aproape de final dupa o zi de refacut la cabljae curatat si montat la piese :-)
|
8 Attachment(s)
incet dar sigur mai am de montat suportul la cutie , si de rezolvat problema cursei la pedala de ambreiaj :evil::x
|
ce ai vrea sa iti cumperi??
|
ceva rwd:)
|
6 Attachment(s)
un e46 pe viitor :twisted: dar sa rezolv cu baba mai intai :) Am dat astazi o tura cu ea :twisted: sta mult mai bine in curbe si nu mai troncane,bate nimic nimic , merge ca o masina scoasa din fabrica :D:-) mai am sa se uite maine meseriasu lu peste care a "reparat" cutia dc nu imi intra cum trebuie in viteze :!::!: pe el il pun sa o dea iara jos daca nu este buna, mama ei de treaba :x
|
Sa o aud cand coboara panta si loveste dambu abia atunci e gata ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:lol::lo l::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
sa vedem cand :x
|
o bara stabilizatoare pentru renault 11 are cineva??? (intre amortizoarele fata :):-)
|
8 Attachment(s)
ce am muncit in 2 lunii s-a ales prafu in cateva ore :chainsaw::chainsaw::chainsaw::bat:: cred ca mi s a topit un cuzinet sau spart un piston :chainsaw: nu o mai suport 50 de mil cine o vrea sa scap 1 de ea !!!!!!!!!!
|
Quote:
|
chiar asa, puteai sa o lasi si tu mai usor!
parca ai zis ca nu o sa pui poze cu a mea la bot? k e urata fara grila aia |
:chillpill:bat: reparo ma nu o da
|
sa vezi ce se acomodeaza un motor diesel :chainsaw:
|
buna alegerea, yo am renuntat demult la benzina, e prima masina diesel care o am si nu mai pun mana pe alta benzinara, vreau putere?diesel mai mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning